22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaYeni ProjelerYDA Group Park Avenue’de fiyatlar 335 bin TL’den başlıyor

YDA Group Park Avenue’de fiyatlar 335 bin TL’den başlıyor

YDA Group tarafından Ankara’nın hızla gelişen destinasyonlarından biri olan Anadolu Bulvarı üzerinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi Park Avenue, 10 Nisan’da satış ofisinde gerçekleştirilen basın toplantısıyla tanıtıldı. Satılık daire fiyatlarının 335 bin TL’den başladığı Park Avenue projesinin il etabının teslim tarihi ise Temmuz 2016 olarak öngörülüyor.

Park Avenue nerede?
Park Avenue, Ankara’nın en hızlı değer kazanan bölgesi Anadolu Bulvarı’nda, 133 bin metrekare alanda inşa edilen bin 855 konutluk şehrin en büyük projesi. Park Avenue’de ayrıca proje alanının 90 bin metrekaresi yeşil alana ayrılmış durumda. Konumu itibariyle Eskişehir Yolu, Konya Yolu, İstanbul Yolu, Kuzey Çevre Yolu gibi tüm ana arterlerle bağlantısı bulunan proje yeni açılan Ankara Bulvarı ile hiçbir ışığa ve trafiğe takılmadan Kızılay’a 7-8 dakikada ulaşım rahatlığı sunmasıyla öne çıkıyor.  Metronun Hastane ve Macunköy istasyonlarına 5’er dakika, Onkoloji Hastanesi’ne ise 2 dakika yürüme mesafesinde, 3 üniversite yerleşkesine 10 dakikada kolay ulaşım sunan avantajlı lokasyona sahip Park Avenue; Ankara’nın yeni eğlence merkezi ve doğal parkı ANKA Park’a, Atatürk Orman Çiftliği’ne yakınlığıyla da dikkat çekiyor.

600 ön talep aldı!
Proje hakkında bilgi veren YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, “Projemiz için ön talep almaya 6 ay önce başladık. O günden bugüne toplam 600 ön talep aldık. Bir ay önce satış ofisimizi hizmete aldığımızdan bu yana toplam 300 ön talebe geri dönüş yapabildik. Bunların üçte biri gibi bir oranında ise satış anlaşmasına vardık” ifadelerini kullandı. Projenin aslında toplamda 3 bin 500 konutluk bir hacme sahip olduğun ifade eden Arslan, “1855 konutluk Park Avenue projemizden önce, projenin tam karşısındaki alanda, bu arsadaki hak sahipleri için 1500 adet sosyal konut inşa ettik ve önce onları teslim ettik. Bundan başka Park Avenue’nin yanındaki parselde 145 konutluk bir etabımız daha olacak” dedi.

Park Avenue fiyatları
Park Avenue projesinin lansman fiyatları ise şöyle: 134 metrekare net kullanım alanına sahip olan 3+1 dairelerin fiyatları 334 bin TL’den başlıyor. 152 metrekare net kullanım alanına sahip olan 4+1 dairelerin fiyatları ise 411 bin TL ile 560 bin TL’den başlıyor. Yüzde 1 KDV avantajına sahip olan Park Avenue projesinin yatırım bedeli ise 800 milyon TL. Park Avenue projesinin ödeme seçeneklerinde ise piyasada mevcut ortalama konut kredi faiz oranlarının 0,10 ilâ 0,15 baz puan altında faiz oranlarıyla vadelendirme yapılıyor.

Her aileye bir dikili ağaç
Hüseyin Arslan ayrıca proje hakkında şu bilgileri verdi: “Park Avenue; Türkiye’deki konut projeleri arasında ilk kez hayata geçirilecek evcil hayvan habitatı, zen bahçesi, açık hava sineması, macera parkuru, model tekne havuzu ve paten pisti gibi ayrıcalıklarıyla öne çıkıyor. Bunların yanı sıra proje; açık-kapalı spor alanları, koşu ve yürüyüş parkurları, karma ve kadınlara özel seçenekleriyle kapalı yüzme havuzları, su oyunlarıyla renklenen havuzlar, bisiklet yolu gibi sosyal donatılarıyla dopdolu bir yaşam sunuyor. Ayrıca, Park Avenue’da her ailemizin bir dikili ağacı olacak. Her ailenin adını taşıyan ağaçlardan oluşan korusuyla nefes alınabilecek bir yeşil alan oluşturacağız. Park Avenue projesini; özellikle çocuk kreşi, gençlik merkezi ve kadınlara özel hobi merkeziyle Ankaralıların ihtiyaçları önceliğinde, beklentilerinin de ötesinde şekillendirdik.

Cadde mağazaları çevreyi değiştirecek
Arslan ayrıca, “Projenin, bulvara bakan kısmında giyimden temel ihtiyaçlara kadar farklı çeşitlikteki, 33’ü proje altında, 36’sı bulvarın karşısında, toplam 69 adet cadde mağazası, marka kafe ve restoranları ile Ankara’nın yeni cazibe merkezi olması konusunda iddialıyız.  Kadınlara ve erkeklere özel olarak dizayn edilmiş spor ve spa merkezleri ile de Ankara’da lüksü ve konforu ulaşılabilir kılacağız” dedi.

ODTÜ onaylı proje
Tüm jeolojik zemin etütleri yapıldıktan sonra, radye temel üzerine fore kazık uygulamasıyla inşa edilen Park Avenue’nin,  sadece zemin etütlerinden değil, deprem simülasyon testlerinden ve rüzgar testinden de tam not alarak geçtiğini belirten Arslan; projenin tüm aşamaların ODTÜ tarafından tescil edildiğini vurguladı.

Projenin son hali 3D salonda tanıtılacak
Park Avenue’nın satış ofisiyle de sadece Ankara’da değil Türkiye’deki konut sektöründe bir ilki gerçekleştirdiklerine değinen Arslan, her konut projesinde olan örnek daire uygulamasından farklı olarak tüm projenin sosyal donatılarıyla birlikte iç ve dış tüm mekanlarının, simülasyon salonunda üç boyutlu animasyon filmi sayesinde izlenme imkanı sunduklarını belirtti.  4+1 ve 3+1 dairelerden oluşan projenin birinci etabının Temmuz 2016’da, ikinci etabının ise Temmuz 2017 tarihinde teslim edileceğini belirten Arslan, Ankara’da böyle bir prestij projeye imza atmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Batıkent’e dev proje geliyor!
Ankara özelinde toplamda 20 bin konutluk mevcut portföylerinin bulunduğunu ifade eden Hüseyin Arslan, “yakın zamanda Batıkent tarafında 4 bin 500 ilâ 5 bin konutluk dev bir karma projeyi hayata geçireceğiz. Bu projeye yılın son çeyreğinde, muhtemelen Ekim ayı civarında başlamayı planlıyoruz. Bundan başka Söğütözü’nde 360 konutluk A plus bir projeyi hayata geçireceğiz. Yine İstanbul Zeytinburnu’nda bir kentsel dönüşüm projesine imza atacağız. Bunlardan başka “Anadolu’nun her şehrine bir markalı proje” hedefimiz kapsamında Kayseri’de adını The Kayseri Residence adlı 168 konutluk bir residence projemize devam ediyoruz. Bu projemizde kaba inşaat sona erdi” diye konuştu.

Proje Künyesi
Proje adı:  Park Avenue
Firma:  YDA Group
Arsa alanı:  133 bin 500 metrekare
Yeşil alan:  90 bin metrekare
Daire sayısı:  1855
Daire büyüklükleri:  Net 134-152 metrekare
Daire tipleri:  3+1, 4+1
Park Avenue nerede:  Yenimahalle-Anadolu Bulvarı / Ankara
Park Avenue fiyat:  335 bin TL’den başlıyor
Park Avenue teslim tarihi:  İlk etap Temmuz 2016, ikinci etap Temmuz 2017
Park Avenue iletişim
0 312 386 38 38
www.parkavenue.com.tr

Park Avenue projesine nasıl gidilir?


Şunu daha büyük bir haritada görüntüle: Park Avenue

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI