24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriYatırımcılar kesinlikle toprağa yatırım yapmalı!

Yatırımcılar kesinlikle toprağa yatırım yapmalı!

4. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi gerçekleşti. Zirvenin ana sponsorlarından Çalımlıoğlu Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çalımlıoğlu, Emlakdream.com Genel Yayın Yönetmeni Ayla Özer'in sorularını yanıtladı.
 
 
Biz Bursa firmasıyız, Bursa'dan geliyoruz. İstanbul'daki yapıları biz örnek olarak aldık, geldik gördük. Biz 25 yıl önce Bursa'da gayrimenkul işlerine başladık, o günden bugüne kendimizi geliştirerek 2 aşamalı işlem hacmi belirledik. Birinci aşamamız gayrimenkulde aracılık hizmetleri. Yani çözüm ortaklığı olarak gayrimenkulde kişilerin aradıkları gayrimenkulleri çok hızlı bir şekilde ulaşmaları ve bunları onlara temin etmek. İkinci aşama ise bir Elit Grubu olarak bir de Çalımlıoğlu A.Ş. olarak iki şirketimiz var. Çalımlıoğlu A.Ş.'de biz toprağa yatırım yapıyoruz. İnsanları toprakla buluşturmak yatırımlarını toprağa yönlendirmek ve onların birikimlerine değer kazandırmak gibi bir misyon üstlendik. Bununla beraber Bursa'nın dışında bugün İzmir'de, Karacabey'dde, Kemalpaşa'da, Bandırma'da bugün Güney Marmara'nın tamamında gerek ofislerimiz gerek çalışan personellerimizle çözüm ortaklığı olarak insanlara yatırımlarla alakalı ne kadar zaman dahilinde geri dönüşünün olacağını uzamn kadrolarımızla bildiriyoruz onları yarınlarla alakalı birikimlerini daha güvenli noktada tutmalarını sağlamaya çalışıyoruz. 
 
Bizim olaya bakışımız şu. Bu dünyada öncelikle insana değer vereceksiniz. İnsanlarla alakalı çıktığınız yolda kalite standartları her zaman önemli. Bugün ister lokantacı olun ister simitçi olun eğer kaliteden ödün vermiyorsanız insanlar sizi gelir bulurlar. Şimdi aslında bu değişim.  Değişim iyi yönde olmak zorunda kötü yönde değil. Bizde şimdi insan kalitemizi, insanları daha iyi memnuniyetlerini arttırabilmek adına çalışmalar yapıyoruz. Burada çok güzel bir toplantı var. Şimdi buradaki çözüm ortaklığı olarak insanların  bakışları, yarınla alakalı ayaklarımızın daha iyi yere basması, daha güzel şeyleri birlikte yapabilmek adına yapılan bu çalışmalarda insanların bilgilendirilmesi adına yaptığımız şu çalışmalar çok güzel ve hoş çalışmalar. Bizde kendimizi geliştirmek, eksiklerimiz varsa tamamlamak için bu tarz yerlerde bulunuyoruz.
 
İstanbul artık kabına sığmayan dev bir metropol. Amerika'da yapılan bir istatiksel araştırma şöyle bir sonuç getiriyor. Dünyada en fazla büyüyen bir Japonya'da hatırladığım kadarıyla, 2.si İstanbul, 3.sü İzmir, 4.sü Bursa. Bugün İstanbul ile alakalı açılımlar çok ciddi bir şekilde dünyada dev bir metropolde yaşanıyor. Büyük bir metropol. Bugün İstanbul'a  yapılan yatırımların taşmaları var.  Bu taşmaları lütfen görsünler. Özellikle yatırımcılar yarınla alakalı güvenceye almak isteyenler kesinlikle toprağa yönelsinler. Bugün İstanbul'un temel sorunlarından birisi yeni yaşam alanlarının yeni yaşam merkezlerinin büyümesi genişlemesi bu dikey değilde yatay olarak olması. Bugün Lapseki'de yapılan Türkiye'nin 4. büyük köprüsü olacak, bugün sınıfının en büyük projesi İstanbul İzmir Otobanı'nın gündemde olması, yeni demiryolu ağ bağlantıları inanılmaz derece Güney Marmara'yı, Bursa'yı ön plana çıkardı. Çünkü Bursa coğrafya olarak genişlemeye çok açık ve İstanbul'un tetiklemesiyle büyüyecek bir şehir. Deniz yollarına hakim, demiryollarına, havayollarına, karayollarına. Bu büyüme hızıyla alakalı, ben herkese şunu söylüyorum, lütfen Bursa'yı görün, Bursa dev bir şehire büyük bir metropole dönüyor. Yarınlarınızda Bursa'ya yatırım yapın.
 
Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI