16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriYanyalı konutları şehrin çehresini değiştirecek

Yanyalı konutları şehrin çehresini değiştirecek

“Hangi seçenekleri sunuyor?”

Sektörde 30 seneyi geride bırakan Karel İnşaat Çanakkale’de yeni bir projeye imza atıyor. 8 Katlı 3 Blokta 116 daire olarak tasarlanan Yanyalı Konutları, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle müşterilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ayrıca proje kapsamında 5 adet işyeri de yapılacak.

Yanyalı konutları nerede?”

Modern mimarisi ile dikkat çeken Yanyalı Konutları, lokasyon olarak da cezbediyor. Üniversiteye, yeni yapılan hastaneye ve otogara yakın bir noktada bulunan Yanyalı Konutları, yatırım amaçlı tercih ediliyor.

“İlkleri sunuyor”

Yanyalı Konutları, Çanakkale'nin ilk ponza blok taşı ile yapılan projesi olma özelliğini taşıyor. Bu taş sayesinde daireler yazın serin, kışın ise sıcak olacak. Güçlü ses yalıtımı da sağlayan ponza taşı, huzurlu bir ortam vaat ediyor. Ayrıca  77 metrekare 1+1 daireleriyle de, müşterilerine yeni bir sayfa açıyor.

“Ne zaman teslim edilecek?”

2016 bahar aylarında teslim edilecek projede kapalı otopark, 24 saat güvenlik, yürüyüş alanları, fitness salonu ve spor alanları yer alıyor. “Önce insan” sloganıyla yola çıkılan proje Çanakkale – Bursa yoluna cepheli ve harika bir doğa manzarasına sahip.

“Yanyalı Konutlarında fiyatlar”

En düşük ve en yüksek konut fiyatlarının 75 bin lira ile 196 bin lira arasında değiştiği Yanyalı Konutları projesinden ev sahibi olmak isteyenler banka kredisine başvuruda bulunabiliyor. Ayrıca firma %50 peşinatla, inşaat ilerledikçe 6 aylık vadelerle ve 0 faiz ile ödeme yapma olanağı sağlıyor.

Yanyalı Konutları’nda 1 oda 1 salon eşyalı daire kiralarının 600 liradan başlaması bekleniyor. Projede anahtar teslim işlemlerinin Mart 2016 tarihinde yapılması planlanıyor.

 

Yanyalı Konutları İletişim

Web: www.yanyali.com

Tel: 0 286 263 04 07

 

A.Doğan Karacık/emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI