23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerYalova'da Dönüşüm Başladı

Yalova’da Dönüşüm Başladı

Yalova Belediye Başkanı Yakup Kocal, " Geri dönüşü olmayan, Yalova'yı ciddi anlamda modern bir şehir haline getirecek bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyoruz " dedi…
 
 
Yalova Belediye Başkanı Yakup Kocal, "Geri dönüşü olmayan, Yalova'yı ciddi anlamda modern bir şehir haline getirecek bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyoruz" dedi. Koçal, Belediye Encümen Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, kentsel dönüşüm ve ağaç müzesi projeleri hakkında gazetecilere bilgi verdi.
 
Kentsel dönüşüm projesi ihalesinin 1 milyon liranın üzerinde olacağını belirten Koçal, şöyle konuştu: "Cuma günü ihaleyi alacak firma bir iş yapacak. Yapacağı işi önce vatandaşlarla teker teker görüşecek. Onlar bu konuda profesyonelleşmiş firmalar. Burada 3 temel değer belirleyecekler. Biri hak sahiplerini memnun eden değer. İkinci değer yapıların zemin probleminden çıkan maliyetin ne olduğu. Üçüncüsü de müteahhidin inşaatı yapması için ticaretini de koyması gerekiyor. Bunun da bir değeri var. Buradaki toplam değeri belirleyecekler. Orada imar şu an iki kat. Değer toplamı ortaya çıktıktan sonra, 3-4-5-6 kat olabilir."

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI