28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaYeni ProjelerYalın Evler'de Güncel Fiyatlar

Yalın Evler’de Güncel Fiyatlar

Göktürk'te yükselen Yalın Evler projesinde 207 bin dolardan başlayan fiyatlar geçerli.
 
İstanbul’un merkezinde, doğa ile bütünleşmiş, planlı gözde yaşam alanlarından Kemerburgaz Göktürk’te, güneş ve oksijeni hayata katan şeffaf cam dış cephesi ve özgün mimarisiyle fark yaratan Yalın Evler Projesi’nde, “mutlu sona” birkaç adım kaldı. Fiyatları 207 bin dolardan başlayan dairelerin yüzde 50’si, 1,5 yıl içinde satılırken, inşaatın da yüzde 75’i tamamlandı. Tamamlanan örnek dairenin basın tanıtımında konuşan Keleşoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş ve Zilal İnşaat Genel Müdürü Abdullah Sağlam, birkaç ay içinde tamamlanacak projenin yüzde 30’un üzerinde prim yaptığını ve yüzde 25’inin yabancılara satıldığını söylediler.
 
İstanbul Caddesi’nin sonunda ormana komşu olan Göktürk Yalın Evler Projesi, bahçe ve çatı dubleksleri ile bahçe ve normal katlarda yer alan toplam 146 konut ve 10 dükkandan oluşuyor. Göktürk Yalın Evler’de, 67 metrekareden başlayan 1+1’lerden 261 metrekareye varan 5+1’lere kadar değişik metrekare ve daire tiplerinin yanı sıra, 2,5+1 ve 3,5+1 gibi, her beklentiye yanıt veren, zengin ara metrekare seçenekleri de yer alıyor.
 
Yalın Evler Ödeme Seçenekleri
 
Her alanı işlevsel kılan ve Türkiye’de ilk kez hafif çeliği de barındıran karma bir sistemle inşa edilen Yalın Evler Projesi’nde, yüzde 1 KDV avantajıyla, fiyatı 207 bin dolardan başlayan daireler, yüzde 25 peşin 24 aya varan sıfır faizli cazip kredi seçenekleri ile satışa sunuluyor. Dileyen alıcılar ise, banka kredisi kullanabiliyor.  Kat irtifakı tapuları da hemen veriliyor,
 
Yalın Evler Ne Kadar Kazandıracak
 
Yalın Evler Projesi’nde, tamamlanan örnek dairenin tanıtım toplantısında konuşan Keleşoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, Göktürk’ün, eğitim ve kültür düzeyi yüksek, genç ve üst gelir grubunun, İstanbul’da en gözde yerleşim alanlarından biri olduğunu vurguladı ve ödeme seçeneklerini bu gruba uygun biçimde belirlediklerini söyledi. Yalın Evler’in Göktürk’teki beşinci projeleri olduğunu anlatan Keleşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, Göktürk’ü İstanbullular’ın yeterince fark etmediğini, Göktürk tanındıkça değer artışının süreceğini ve Yalın Evler’in bugüne kadar yüzde 32 prim yaptığını belirtti. 3. Havalimanı’nın Yalın Evler’e yakınlığının prim artışına katkıda bulunacağını kaydeden Mustafa Keleş, çoğunluğu Ortadoğu ve İngiltere’den olmak üzere projede dairelerin yaklaşık yüzde 25’inin yabancılara satıldığını söyledi. 2014 yılının iyi geçeceğini ve yabancı yatırımcıların daha fazla geleceğini belirten Keleş “Yabancılara daha fazla konut satmalıyız. Ancak dürüst olmalıyız. Yabancılara konut satışında iç piyasa fiyatlarının üstüne yüzde 10-15 fiyat farkı koyarak yabancılara konut satmak doğru değil. Yerliye ne kadara satıyorsak yabancıya da aynı rakamdan satış yapmamız gerekiyor” dedi.
 
Yalın Evler’in kendi alanında bir inovasyon niteliği taşıyan modern ve işlevsel mimariye sahip olduğunu vurgulayan Mustafa Keleş, “‘Projemizde beton ve çeliği birleştirdik. Butik olması için her şeyi butik şekilde tasarladık ve bu konuda örnek teşkil ediyor. Yalın Evler'in dış cephesinin tamamı cam bunun sebebi ise gün ışığını tamamıyla içeri almak istememiz. Bu da enerjiden tasarruf sağlıyor' diye konuştu. Zilal İnşaat Genel Müdürü Abdullah Sağlam da, Keleşoğlu İnşaat ile Historia Alışveriş Merkezi ile başlayan başarılı bir işbirliği içinde olduklarını vurgulayarak, “Önümüzdeki dönem için tasarladığımız projelerin bir bölümünü yine Keleşoğlu İnşaat ile birlikte gerçekleştireceğiz” dedi..
 
Göktürk Yalın Evler, özel tasarlanmış dış kolonları, güneş ve oksijeni eve taşıyan transparan cam cepheleri, iklim kalkanı özelliğine sahip ahşap cephe kabuğu, farklı katlardaki teras ve bahçe olanakları ile bölgenin ultra modern projesi olma özelliği taşıyor.  Proje, duvarsız cam yüzeyi sayesinde bitişikteki orman ile oksijen alışverişini en üst seviyeye taşıyor. Bu yüzeyi gerektiğinde örtebilme ve böylece gün ışığını yönlendirebilme olanağı sağlayan doğal ahşap kabuğu ise, güneşten doğal ışık ve ısıyı dilediği kadar elde etme ayrıcalığı kazandırıyor. 
 
 
Yalın Evler Sosyal Donatıları
 
Göktürk bölgesinin kayalık sağlam zemini ve özel tasarlanmış dış kolonlar da, deprem güvenliği açısından Yalın Evler Projesi’ne, artı değer katıyor. Açık havuz, sauna fitness merkezi, toplantı salonları, çocuk oyun alanı ve loby cafe gibi zengin sosyal donatıları barındıracak Göktürk Yalın Evler Projesi, daire sakinleri ve misafirleri için yeterli düzeyde kapalı otoparkları ve her daireye özel depo alanları ile insanı ön planda tutan bir yaşam konforu sunuyor.
 
 
Yalın Evler Nerede?
 
Yalın Evler alışveriş ve eğlence merkezlerine yürüyüş mesafesinde olmasının yanı sıra, 3. havaalanına yakınlığıyla da, yaşam maliyeti ve yatırım açısından avantaj sağlıyor.
 
Yalın Evler İletişim bilgileri:
 
Web sitesi: www.yalinevler.com
 
Satış ofisi: 0212 322 77 77
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI