28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriYakacık Bağbahçe Evleri Aydos eteklerinde hayata geçiriliyor..

Yakacık Bağbahçe Evleri Aydos eteklerinde hayata geçiriliyor..

Aydos Dağları’nın eteklerinde Bağbahçe Evleri hayata geçiyor. Projeyi yapan ise hayal projeler ürettiği için adı ‘’Çılgın Türk’’e çıkan Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan.

Kavanlar'dan Yakacık’ta az katlı Bağbahçe Evleri

Hafta sonları piknik ve trekking yapanların uğrak yeri olan, içinde bir göl ve Roma döneminden kalma eski kale kalıntıları da bulunan ormandaki Aydos tepesi 537 metrelik irtifası ile İstanbul’un en yüksek noktalarından birisi. Yakacık Ayazma’da yaklaşık 26 dönüm arazi üzerinde 92 bağımsız bölümü içeren 10 blok ve sosyal tesisten oluşan projede giriş cephesinde 2, bahçe cephesinde 3 kat bulunuyor. 

Özel bir mimari ile eski ve yeni çağ yapıları örnek alınarak inşa edilen Bağbahçe Evleri’nde 20 adet 3+1 bahçe dublex, 20 adet 4+1 bahçe dublex, 20 adet 3+1 daire, 20 adet I. tip 2+1 daire, 12 adet II. tip 2+1 daire var. Site bünyesindeki sosyal tesis kompleksinde; büyükler ve çocuklar için yüzme havuzları, sauna, fitness center, açık ve kapalı oturma mekanları, iki tenis kortu ve bir basketbol sahası bulunuyor. Kavanlar İnşaat İstanbul Grup Müdürü Şenol Aksu, İstanbul’un nadir kalan yeşil alanlarında, eski ve çağdaş mimariyi birleştirerek özel ve ayrıcalık isteyenler için bir proje tasarladıklarını belirtiyor. Kavanlar Satış ve Pazarlama Koordinatörü Burcu Gülener ise “Kavanlar köklü bir konut markası. Firmaya güven 41 yıl öncesinden başlıyor. 17 Ağustos 1999 depreminde Kavanlar’ın tüm binaları ayakta kaldı. Bu güvenle son 8 yıl içerisinde binlerce konutu daha temelden satma şansı yakaladık’’ diyor.

Haber kaynağı:Dünya.com

 

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI