19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriWork Square’de Aylık 1950 TL'den peşinat teslimde!

Work Square’de Aylık 1950 TL’den peşinat teslimde!

Anadolu Yakası'nın en çok gelişen bölgelerinden biri olan Kurtköy'de yükselen ve Tago Mimarlık tarafından tasarlanan Work Square, 50 bin metrekare alan içerisine konumlandırılan home ofislerden oluşan, bağımsız bölümleriyle öne çıkıyor. Kurtköy bölgesi;  yeni projeler ve Sabiha Gökçen Havaalanı'nın etkisiyle primden kazanacak. Ticari imarlı bir proje olan Work Square projesinde konutlar ofis olarak kiraya verilebilecek. Projede yüksek fiyatlardan kiracı bulması bekleniyor. 
 

Work Square’de Ödeme Planı

WorkSquare projesinde 1950 TL taksitle, peşinatı teslimatta ödeyerek ev/ofis sahibi olabilirsiniz. 
 

Work Square Sosyal Alanları

 
Ev ve ofis yaşamını birleştiren Work-Square projesi,  toplantı salonları, yüksek güvenlik sistemi, teknik altyapı desteği gibi kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik unsurları, sahip olduğu rezidans konforuyla bir arada sunuyor. 2014 yılı sonunda tamamlanması beklenen projede yer alan, lobi, resepsiyon, fitness, SPA, kapalı havuz, her daireye özel depo alanı gibi hizmetlerle konforunuz tamamlanıyor.
 

Work Square Ulaşım?

 
Sabiha Gökçen Havaalanı’na sadece 0,8 km uzaklıkta bulunan proje, Viaport AVM, Teknopark, Sabancı Üniversitesi, Koç Lisesi, yeni açılacak Sağlık Kent ve Pendik Marina gibi pek çok önemli noktaya olan yakınlığı ile de dikkat çekiyor. 
 

Work Square İletişim:
Web: www.work-square.com
Telefon: 216 702 11 11

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI