27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaSektörden Haberler‘Wintertech’ ile inşaatlar (-10)°C’de bile durmayacak

‘Wintertech’ ile inşaatlar (-10)°C’de bile durmayacak

Yapı sektöründe 42. yılını kutlayan Kalekim, köklü Ar-Ge tecrübesiyle geliştirdiği yenilikçi ürünlerini, ‘teknik çözüm’ konseptiyle sunmaya devam ediyor. Kalekim’in, zorlu kış koşullarında dahi yapılara uygulama imkanı sağlayarak bir ilke daha imza attığıWintertech teknolojisi, artık kışın işe ara verilmesi, ortamın ısıtılmaya çalışılması gibi zorunlulukları ortadan kaldırıyor. 

Kış aylarında çimento esaslı ürünler ile birlikte güçlü çözümler sunan Wintertech,(-10)°C’de dahi kullanım imkanı sağlıyor. Çimento esaslı ürünler (+5)°C – (+35)°C arasında uygulanabiliyorken, Kalekim’in geliştirdiği Wintertech teknolojisi ile üretilen yüksek performanslı seramik yapıştırıcısı 1056 Profesyonel ve gazbeton örgü harcı 1058 Technoblock ürünleri, (-10)°C – (+23)°C arasında rahatlıkla kullanılabiliyor. 

Artık kışın şantiyeler durmayacak

Ürün gamını, sektördeki trendleri ve tüketici ihtiyaçlarını gözeterek yeni çözümler ile genişleten Kalekim, Wintertech’i ilk kez Yapı Fuarı 2015’te tüketici ve profesyonellerle buluşturdu. Kalekim, yenilikçi teknolojisi Wintertech ile sıcaklığın düştüğü kış şartlarında şantiyelerin durmasının önüne geçerek, inşaat projelerinin hızla tamamlanmasına katkıda bulunuyor. 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI