29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaYeni ProjelerWestside İstanbul'un cadde dükkanları satışa çıktı

Westside İstanbul’un cadde dükkanları satışa çıktı

İstanbul’un gün geçtikçe gelişen ve yatırımcısına kazandıran bölgelerinden Beylikdüzü’nde Şahinler Holding’in arsası üzerinde Uzman- Beyaz- Mutlu- Mesturkuaz- Mes Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Westside İstanbul projesinde yeni bir dönemin kapıları aralanıyor. Alanları 20 metrekare ile 1323 metrekare arasında değişen 116 adet cadde dükkan, metrekaresi 10 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor. Cazip fiyat ve ödeme avantajlarının sunulduğu cadde dükkanlar; gerek E-5’e sıfır konumda yükselmesi, gerekse bölgedeki binlerce kişiye hizmet verecek olmasıyla yatırımcıya kısa vadede büyük kazanç sunuyor. 

Westside İstanbul'dan kaçırılmayacak fırsat 

Westside İstanbul'da lansmana özel KDV kampanyası. Projede 30 içerisinde konut alan tüketiciler için 'KDV bizden' kampanyası sunuluyor. Kampanya kapsamında konutlarda yüzde 8,  ticari ünitelerde yüzde 18 KDV firma tarafından karşılanıyor. Böylece konut sahibi olmak isteyenler, KDV ödemeden konut sahibi olabiliyor. 

Asma katlı ya da depolu konut alanlar için yapılan kampanyada; asma katlı daire alanlara, asma kat, depolu konut alanlara da depo hediye diliyor. 

Cadde dükkanları için yoğun talep

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, cadde dükkanlarla ilgili yaptığı açıklamada: “Alışveriş caddelerinde; dünyaca ünlü markaların geleceği geniş mağazaların yanı sıra; bölge sakinlerinin günlük ihtiyaçlarının karşılanacağı küçük cadde mağazaları da olacak. Hem Şahinler Holding olarak bizim hazır giyim konfeksiyon alanındaki iş ortaklarımızla hem de İstanbul’un önemli market ve kafe-restoran zincirleriyle talep toplama görüşmelerine başladık. Görüşmelerde gelen talep yoğunluğu bizi memnun etmiş ve ne kadar doğru bir iş yaptığımızı da teğit etmiştir. Oluşacak alışveriş caddesi ile burası; hem İstanbul’un yeni cazibe merkezi, hem de İstanbul’un Batı Yakası’nda 2.5 milyonluk bir nüfusa hitap eden yeni  Nişantaşı, Levent veya Etiler’i olacaktır. Şehrimize ve gelecek nesillere çevreye saygılı, yeşilin korunduğu bir projeyi  armağan etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 

Girişimciler için karlı kazanç kapısı sunuluyor

Cadde dükkanlarda öncelikli olarak gündelik ihtiyaçların karşılanabileceği sektörlerin olmasını tercih ettiklerini söyleyen Uzman İnşaat Yönetim Kurulu başkanı Salahattin Özgül ise yaptığı açıklamada: “ Cadde dükkanlarımızın en cazip yönü alışveriş kolaylığı sağlarken, ticaret yapmak isteyen girişimciler için karlı bir kazanç kapısı olmasıdır. Dükkanlarımızın satışında öncelikli olarak gündelik ihtiyaçların karşılanabileceği sektörleri tercih edeceğiz. Bunun dışında, aynı hizmeti veren dükkanların sayısını minimumda tutmayı planlıyoruz. Westside İstanbul, sunduğu konforlu ve huzur dolu yaşamın yanında, alışveriş imkanlarının zenginliğiyle de ses getirecektir.” dedi.

Konut ve ticari birimlerden meydana gelen Westside İstanbul,  73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde 258 bin 587 metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor. 600 milyon TL yatırımla inşa edilen proje, Kraft Mimarlık imzası taşıyor. 3 bin metrekare sosyal alan, 30 bin metrekare yeşil alan ve 18 bin 123 metrekare ticari alanın yer aldığı Westside İstanbul’un inşaatı Ekim 2014’ten bu yana devam ediyor. 

36 ay 0 faiz

Mart 2017’de sahiplerine teslim edilmesi hedeflenen projede, 10 katlı 15 blokta 1155 adet konut yer alıyor.  Alanları 40 ila 210 metrekare arasında değişen 1+0’dan 4+1’e kadar 21 farklı tipte konutun bulunduğu Westside İstanbul’da liste fiyatları 156 bin TL’den başlayarak, 848 bin TL’ye kadar yükseliyor. Projede uygulanan kampanya kapsamında , peşin ödemelerde yüzde 7 indirim yapılırken, dileyen müşteriler için yüzde 5’ten başlayan peşinatlar ve 36 aya varan vadesiz ödeme seçenekleri ile konut satışı gerçekleşiyor. 

Kolay ulaşım

E-5 üzerinde,metrobüse sıfır konumda yükselen proje; Atatürk Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. AVM, hastane, okul, üniversite, TÜYAP fuar alanı gibi önemli noktalara yürüme mesafesinde olan Westside İstanbul, tamamlandığında yüzde 70 oranında prim vaat ediyor. Sosyal donatılarında; 4 adet açık- 3 adet kapalı yüzme havuzu, 3 adet fitnesscenter, Türk hamamları, saunalar, çocuk oyun alanları, açık/kapalı spor alanları, kamelyalar, yürüyüş parkuru yer alan Westside İstanbul’da yaklaşık 1800 araçlık otopark bulunuyor. 

DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ

 

Özlem Atila/Emlakdream.com 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI