28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriWest Wall Marina Villaları'na Ünlüler Akın Etti!

West Wall Marina Villaları’na Ünlüler Akın Etti!

2 yıl önce inşaatı başlayan 64 villalık projenin tamamlanmasıyla ilgili olarak aralarında futbol, sanat ve magazin dünyasından pek çok ünlü ismin katıldığı bir davet düzenlendi.

Aralarında Cengiz Kurtoğlu, Berdan Mardini, Samet Aybaba, Ebru Polat, Murat Kurşun, Dr Ahmet Maranki, Manuel De Costa, Tuğçe Sarıkaya, Güvenç Kurtar, Yasin Öztekin, Zeynep Mansur, Elif Ece Uzun ve Tatyana gibi ünlü isimlerin katıldığı etkinlik, Nusr-Et'in lezzetli menüleriyle zenginleşirken ünlü isimlerin bazıları davete denizden yatla gelmeyi tercih ettiler.

Ulaşım imkanlarıyla İstanbul'a yakın ama aynı zamanda doğa ve deniz manzarası, huzurlu yaşam alanlarıyla şehrin dışındaymış gibi hissettiren villaları inceleyen ünlü isimlerden bazıları, satış ofisinden randevu alarak villa sahibi olma yolunda ilk adımlarını attılar.

West Wall Marina hakkında

West Wall Marina62 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Kesintisiz deniz manzarasına sahip projede, 353 metrekare ile 815 metrekare arasında büyüklükleri değişen 64 adet villa yer alıyor. Her bir villanın kendine ait 500 ila 1000 metrekare arasında müstakil bahçesi bulunuyor.

İstanbul’un marinalı tek villa projesi West Wall Marina Villaları'nın kendine ait bir plajı ve helikopter pisti var.

Kesintisiz deniz manzarasıyla ve projeye özel 160 bin metrekaresi karada, 162 metrekaresi ise deniz alanında olan marinasıyla site sakinlerine ayrıcalıklar sunan West Wall Marina Villaları projesi müstakil villa yaşamını sevenler için oldukça ideal.

West Wall Marina Nerede?

West Wall Marina Villaları projesi Atatürk Havalimanı’na 17 km, IDO İskeleleri’ne 7 km, Taksim’e 30 km, Levent’e 32 km, TEM bağlantısına 6, E-5 bağlantısına 3 km uzaklığı ile kentin coşkusuna gerektiği kadar yakın…

West Wall Marina Villaları İletişim:

Telefon: 0212 850 2 555

Web: www.west-wall.com

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI