15 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriWest Wall Marina Villaları Hemen Teslim

West Wall Marina Villaları Hemen Teslim

İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Beylikdüzü'nde, Batı Duvarı İnşaat tarafından inşa edilen West Wall Marina Villaları, konumu ve donatılarıyla eşsiz bir yaşam alanı sunuyor.
 
West Wall Marina Villaları'nın hemen yakınında West Istanbul Marina bulunuyor. Bu marinada karada 300, denizde 600 tekneye her türlü teknik hizmet ve konfor sunuluyor. Konut sahiplerinin rahatça faydalanabilecekleri geniş plajının yanı sıra tekne sahiplerine de İstanbul'un en geniş bakım onarım merkezi ile hizmet verilebiliyor.
 
62.000 metrekare arsa üzerine inşa edilen ve en küçüğü 353 metrekareden oluşan 64 villanın yer aldığı West Wall Marina Vilları'nda 815 metrekareye kadar villa tipleri yer alıyor. Ayrıca tüm villaların kendilerine özel 500 ile 1.000 metrekare arasında müstakil kullanımlı bahçeleri bulunmakta.
 
West Wall Marina Sosyal Donatıları
 
West Wall Marina Villaları'da genel ve özel Yüzme havuzları, çocuk parkları, spor alanları, alışveriş noktaları, özel plajı, yat kulübü, yelken okulu, restoran ve kafeler mevcut. Ayrıca yüksek tavanlı ve kullanışlı mimarisi, fonksiyonel ve ferah Mutfak ve banyoları, kapalı garajı, bahçesi, deniz manzaralı terası gibi pek çok özellikte villaların konforundan bazıları.
 
West Wall Marina Daire Fiyatları
 
Metrekaresi bin 500 dolardan satılan West Wall Marina Villaları projesinde hemen teslim avantajları sunuluyor.
 
West Wall Marina Villaları Nerede?
 
Sirius, Mira, Karavela, Armador, Tramola, Katamaran, Alesta ve Kalipso tiplerinde yaşam alanlarının bulunduğu West Wall Marina Villaları, Beylikdüzü, Yakuplu Marmara Mahallesi Ulusum Caddesi üzerinde yer alıyor.
 
Atatürk Havalimanı'na 17 kilometre, İDO iskelelerine 7 kilometre, Taksim'e 30 kilometre, Levent'e 32 kilomere, TEM Otoyolu bağlantısına 6 kilometre, E-5 Karayolu bağlantısına 3 kilometre mesafede bulunan West Wall Marina Villaları, 1.5 kilometrelik sahil şeridi ve marinasının yanında geniş rekreasyon alanları ve parklarıyla doğayla iç içe bir yaşam sunuyor.
 
West Wall Marina Villaları İletişim Bilgileri
 
Telefon :90 212 850 2 555
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI