19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriVenezia'da Kadınlar Günü Kampanyası

Venezia’da Kadınlar Günü Kampanyası

Venedik’in güzelliğini İstanbul’a taşıyan Viaport Venezia, Kadınlar Günü’nü unutmadı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde satış ofisine gelecek her kadın ziyaretçiye, bir ressam tarafından yapılacak kara kalem portresi hediye edilecek. Evinin duvarında kendi portresini görmek isteyen ziyaretçileri ofise beklediklerini belirten Viaport Venezia Satış&Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, “8 Mart günü satış ofisimize gelen tüm kadın ziyaretçilerimize küçük bir sürpriz yapmak istedik. Kıymetli varlıklarımız kadınlarımızın yüzlerinde küçükte olsa bir gülümseme yaratmayı hedefledik. Daire alan, almayan her kadın ofisimize uğrayıp portresini yaptırabilecek” diye konuştu.
 
Ev’de kadının eli var!
 
Viaport Venezia’dan konut alanlar arasında pek çok kadın ev sahibinin bulunduğunu belirten Hayırlıoğlu, “Yuvayı dişi kuş yapar misali, ev sahipliği oranına bakıldığında, kadınlarda alım gücünün artığını görüyoruz. Müşterilerimiz arasında pek çok kadın ev sahibi bulunuyor. Öncelikli olarak saray dairelerini tercih eden kadın müşterilerimiz arasında ofislere de talip olanlar var” diye konuştu. İş hayatında kadınların aktif olmasıyla beraber, inşaat sektöründe kadın alıcıların oranının yükseldiğini belirten Hayırlıoğlu, “İstanbul’da konut piyasasına kadınlar bir hareketlilik getirdi. Aynı eğilimi ofis ve dükkân alımlarında da görüyoruz. Evde kadının eli var” dedi.
 
Ofisler kadınların da işine geliyor!
 
Via Properties & Gürsoy Grup ortaklığında İstanbul Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilen Viaport Venezia projesi yükselmeye devam ediyor. Metro ve tramvay hatlarının önünden geçtiği proje lokasyon avantajının yanında, lüks ve konforu bir arada yaşatmasıyla dikkat çekiyor. Nisan ayında ofisleri de satışa çıkaracaklarını belirten Hayırlıoğlu, “Venedik herkesin işine de gelecek. Yaklaşık 2000 konuttan oluşan projemizde, 250 adet yatay ofis bulunuyor. 
 
Viaport Venezia Sosyal Donatıları
 
 Toplamda 25 bin metrekarelik alan üzerinde İtalyan mimarisi ile tasarlanarak inşa edilen ofisler, 3,30 tavan yüksekliği ile de ferah bir ortamda çalışma imkânı sunuyor. Büyüklükleri 67 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen ve modüler olarak tasarlanan çalışma mekânları, birleştirilerek daha geniş bir alana sahip olma avantajı da sunuyor. Toplantılar, eğitimler veya seminer organizasyonları için düşünülerek tasarlanan toplantı odaları ise ofis sahiplerinin hizmetine sunuluyor. Ofis çalışanları için tasarlanan kapalı otoparklardan direkt ofislere çıkış yapılabiliyor” dedi.
 
Viaport Venezia İletişim:
 
 
(0212) 618 1084

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI