16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaFırsat ProjeleriVenedik Sarayları'nda sevgililer günü kampanyası

Venedik Sarayları’nda sevgililer günü kampanyası

Via Properties & Gürsoy ortaklığında İstanbul Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilen Viaport Venezia projesi, Sevgililer Günü’nü unutmadı. Aşkın başkenti Venedik’in tüm kent dokusunu İstanbul’a taşıyan Venezia’da daire alanlara, Crown Plaza İstanbul Asia’da çift kişilik konaklama, akşam yemeği, sabah kahvaltısı ve SPA hediye edilecek. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlenen kampanya, 10 Şubat tarihinde başlayacak ve 16 Şubat tarihinde sona erecek. Viaport Venezia’dan daire sahibi olmak isteyenler 0,95'ten başlayan faiz oranlarıyla banka kredisi kullanabilecek. Projenin Venedik Sarayları etabından daire almak isteyenler ise, 329 bin TL’den başlayan fiyatlarla saray dairesine sahip olabilecek.

Akşam yemeğini Venedik’te yiyelim mi?

Venedik konseptini İstanbul’a taşıyan Viaport Venezia, Venedik’in San Marco Meydanı’nı İstanbullulara metro ve tramvayla ulaşılacak noktaya getirdi. Venedik’in meşhur saraylarının da unutulmadığı projede, 1 kilometrelik kanallarda gondolla gezinti yapabilme imkânı sunulacak. 1+1’den 3+1 dublekslere kadar değişik tiplerde tasarlanan saray daireleri, Venedik hayalini gerçeğe dönüştürmeye hazırlanıyor. Meşhur Venedik karnavallarının da düzenleneceği meydanlarda yaşam Mayıs 2015’te başlayacak. İçerisinde bir alışveriş merkezi, ofisler ve butik otelin de bulunacağı Venezia’da, İstanbullular akşam yemeğini Venedik’te yeme fırsatına sahip olacaklar

Venedik Sarayları güncel fiyat listesi
1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Venedik Sarayları etabında daire büyüklükleri 67 metrekare ile 244 metrekare arasında değişiyor. Toplam 1000 konuttan oluşan Venedik Sarayları etabının güncel fiyat listesi ise şöyle:

Daire tipi        Büyüklük (metrekare)          Fiyat
1+1                 67-133                                    329 bin-622 bin 707 TL
2+1                 102-183                                  469 bin-1 milyon TL
3+1                 158-383                                  699 bin-1 milyon 757 bin TL
4+1                 222-244                                  1 milyon 53 bin-1 milyon 63 bin

Venedik Sarayları ödeme koşulları
Viaport Venezia projesinin Venedik Sarayları etabı ödeme koşulları kapsamında, yüzde 5 peşinatla daire sahibi olmak mümkün. Faiz artışına rağmen kredi faiz oranını yüzde 0,82’ye sabitleyen kampanya düzenlenen projede taksitler 1 yıl sonra ödemeye başlanıyor.

Venedik Sarayları sosyal donatıları
Mimari konsepti tam anlamıyla bir Venedik olan Viaport Venezia’da, Venedik’te olduğu gibi dar sokaklar, su kanalları ve büyük meydanlar yer alacak. Genişliği sekiz metre olan ve toplamda uzunluğu 1 kilometreyi bulacak su kanallarında gondollarla gezintilerin yapılabileceği, meydanlarında Venedik karnavallarının düzenleneceği Viaport Venezia’da konut sahibi olanlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, buhar odası, sauna, oyun sahaları ve çocuk parkları gibi tüm sosyal imkânlardan faydalanabilecekler. Projenin içerisinde bulunan AVM’de yaklaşık 200 mağaza bulunacak. Yarı açık yarı kapalı olarak tasarlanan AVM’de, yapay gökyüzü kullanılarak, misafirlere açık havada geziyormuş hissi yaşatılacak. İtalyan restoranlar, sinemalar ve birçok ünlü markalar bu alışveriş merkezinin içinde yer alacak.

Venedik Sarayları iletişim
444 8 842
www.venediksaraylari.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI