15 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriVenedik Sarayları'nda kalan son daireler için acele edin

Venedik Sarayları’nda kalan son daireler için acele edin

Proje 82.000 metrekarelik bir alan üzerine,toplam 2000 nitelikli konut, 4 yıldızlı bir otel, 200 tane mağazanın yer alacağı bir alışveriş merkezi, ofis alanlarıyla Venedik Sarayları’ndan oluşuyor. Viaport Venezia’da Venedik keyfini sürerken, lüks ile konforu bir arada sunan 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 62 ile 244 m2 arasında değişen dairelerden birini seçebileceksiniz.

Viaport Venezia ile Venedik İstanbul’a taşındı

Mimari konsepti tam anlamıyla Venedik gibi olan Viaport Venezia’da, Venedik’te olduğu gibi dar tarihi sokaklar, su kanalları ve büyük meydanlar yer alıyor. Genişliği sekiz metre olan su kanallarında gondollarla gezintilerin yapılabileceği, meydanlarında Venedik karnavallarının düzenleneceği Viaport Venezia’da konut sahibi olanlar, tüm bu güzelliklerin yanı sıra açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, buhar odası, sauna, oyun sahaları ve çocuk parkları gibi tüm sosyal imkanlardan faydalanabilecek. İtalyan restoranlarından grosmarketlere, sinemalardan birçok ünlü markaya her şey elinizin altında olacak.

Türkiye'nin ilk beş projesi arasında

Yatırım değeri açısından Türkiye’nin ilk beş projesinden biri olan Viaport Venezia, KİPTAŞ ile hasılat paylaşımı modeli ile Via Properties ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Yine Via Properties ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından Eyüp’te inşa edilen Türkiye’nin en büyük eğlence merkezi Vialand ile arasında kurulacak ulaşım kolaylıkları ve avantajları ile Viaport Venezia’daki yaşamanızı eğlenceli hale getirecek.

Venedik Sarayları fiyatları

1+1’ler 419 bin TL,

2+1’ler 517 bin TL,

3+1’ler 908 bin TL,

4+1’ler ise 1 milyon 304 bin TL'den başlıyor.

Venedik Sarayları'nda ödeme planı

Venedik Saraylarında kalan son daireler için, %5 peşinat ve %1 KDV fırsatı sunuluyor.

Venedik Sarayları iletişim:

Web: www.venediksaraylari.com

Özlem Atila

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI