28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaSektörden HaberlerVazo Kule’de Her Suite Mobilya ve Beyaz Eşya

Vazo Kule’de Her Suite Mobilya ve Beyaz Eşya

Rezidans-otel konseptinde olan proje, Afrika ve Ortadoğu bölgelerinin ‘en iyisi' olarak tanınan Rotana'nın profesyonel ekibi tarafından yönetilecek. 

Dap Vazo Kule Fiyatlar

Kişiye özel ödeme planları olan Vazo Kule’de güncel fiyatlar;

1+0’lar      421 bin-602 bin tl,

1+1’ler      538 bin-725 bin tl,

2+1’ler      738 bin-750 bin tl arasında değişiyor.

Dap Vazo Kule Sosyal Donatıları

Yoğun ziyaretçi trafiğinin yaşandığı bölgede, geçici konaklama talebinin yanı sıra (haftalık, aylık, yıllık) uzun süreli konaklama ihtiyacının oluşması stüdyo tipi rezidans daireleri öne çıkarıyor. Kalite ve hizmet açısından beş yıldızlı otellerin konforuna sahip olan Vazo Kule, sağlıktan eğlenceye, alışverişten spora her türlü kompleksi bünyesinde barındırıyor. 

Dünya ölçeğinde projelerin üretildiği Kartal-Maltepe bölgesi, Kentsel Dönüşüm Projesiyle bambaşka bir çehre kazanıyor. Sahil şeridinde yer alacak bin yatlık Marinası, Adliye Sarayı, hizmet ve kültür alanları ile yatırımcıyı kendisine çekiyor. Bölgede pek çok alışveriş merkezi, üniversite ve hastanenin yanı sıra yapımı planlanan bir fuar ve kongre merkezi bulunuyor. Geçmişte elit ve varlıklı kesimin gizli cenneti olarak anılan bölge, günümüzde de insanların yaşamak ve çalışmak için can atacağı bir cazibe merkezine dönüşüyor. Vazo Kule'nin yan parselinde Tekel'e ait yerde binlerce öğrenciye eğitim imkanı sağlayacak olan İstanbul Şehir Üniversitesi kuruluyor. Kartal Adliyesi'nin Yüksek İstinaf Mahkemesi olarak yeniden yaşama geçecek olması bu alanda yoğun bir personel ve ziyaretçi trafiğini işaret ediyor. 

Dap Yapı'nın, eski Hitit vazosundan yola çıkarak tasarladığı Vazo Kule, M.Ö. 1600 yılından izler taşıyor. 2 adet rezidans ve 1 adet ofis bloğunun bulunduğu proje, toplam 399 üniteden oluşuyor. Projede, dört mevsim kullanılan açılır-kapanır yüzme havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları ve çok amaçlı spor sahalarının yanı sıra sosyal tesisler bünyesinde fitness center, sauna, Türk Hamamı ve masaj odaları gibi keyifle değerlendirilebilecek alanlar, açık ve kapalı otoparklar bulunuyor. 

Dap Vazo Kule Nerede?

Vazo Kule, İstanbul'un yeni cazibe merkezi Kartal Maltepe'de yükseliyor. Kadıköy, Bağdat Caddesi, havalimanı, TEM ve E-5 bağlantı yolları, sahil yolu, marina, metro gibi kara, hava, deniz ve raylı ulaşım hatlarına olan yakınlığıyla önemli bir lokasyon avantajı sunuyor. 

Dap Vazo Kule İletişim bilgileri:

Web:www.vazokule.com.tr/‎

Tel:444 33 39

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI