22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaYazlık ProjelerVaryap Elements'te 1 milyon 500 bin dolar!

Varyap Elements’te 1 milyon 500 bin dolar!

Çağdaş mimari öğeleri bünyesinde barındıran Varyap Elements projesinin tasarımı Emre Arolat'a ait. Kendine ait koyu, plajı olan ve zeytin ağaçları çevrelenecek olan Varyap Elements projesindeki malikaneler için Batı Avrupa, Rusya, Körfez ve Ortadoğu bölgelerinden de talep bekleniyor. Malikanelerin 4'ü lansmana çıkmadan satıldı. 
 
Varyap Elements projesinin tanıtım çekimleri için Arjantinli dünyaca ünlü model Sofia Zamolo ve Slovakya’nın best modeli Viktoria Halenoravo kamera karşısına geçti. Çekimler, projenin yapılacağı arazi, havuz başı ve Flamm Beach Club'da yapıldı. Mankenlere ne kadar ücret ödendiği ise merak konusu.
 
Varyap, villa projesine parelel olarak yine aynı bölgede lüks hizmet sunacak ve yüksek gelir sahibi yabancı turisti hedefleyen bir otel inşa etmeyi planlıyor. İki projeden toplam 100 milyon dolarlık satış geliri bekleniyor.
Varyap Elements projesinde ödeme koşulları henüz belirlenmedi.
 
Varyap Meridian, Metropol İstanbul ve Varyap Plaza projelerine imza atmış olan Varlıbaş Holding, Varyap markasını Bodrum'a taşıyor. Bodrum Yalıkavak'ın en güzel koylarından Tilkicik'te 37 bin metrekarelik arsa üzerine kurulan Varyap Elements projesi 24 malikaneden oluşacak. Malikanelerin her biri 1.000 metrekare olacak.
 

Varyap Elements İletişim:

Telefon : 0216 688 48 05 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI