19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaYeni ProjelerVaryant Plus projesinde ön talep süreci başlıyor

Varyant Plus projesinde ön talep süreci başlıyor

Kumko Yapı tarafından hayata geçirilen Varyant Plus projesinde ön talep süreci 30 Mayıs'ta başlayarak 14 Haziran'a kadar devam edecek.  

Huzurlu bir yaşam vadeden Varyant Plus, özgün mimarisi ve modern yaşam alanları ile sakinlerine artılarla dolu bir yaşamın kapılarını açıyor.

Tüketici talepleri doğrultusunda tasarlanan detayları ile göz dolduran Varyant Plus; şehir içinde yaşamanın tüm avantajlarını, günün her anında hissetmek isteyenlere yeni bir yaşam tarzı sunuyor.

Varyant Plus, şehrin karmaşasından uzak, bir o kadar da şehrin tam kalbinde, şehirden uzaklaşmadan, huzurlu bir hayat sürmek isteyenler için güzel bir alternatif oluşturuyor. 

İzmir'in en gözde semti Karşıyaka'da yükselen Varyat Plus projesinin fiyatları henüz açıklamadı. 30 Mayıs cumartesi günü ön talep süresi başlayacak projenin, fiyatlarının da aynı gün açıklaması bekleniyor. Varyant Plus fiyat bilgisi açıklandığı taktirde Emlakdream.com tarafından yayınlanacaktır. 

Aynı bölgede Varyant Karşıyaka projesini hayata geçiren Kumko Yapı'nın bu projesi 8 blok halinde yükseliyor. 132 dairenin bulunduğu projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire alternatifleri bulunuyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI