28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut Projeleri‘Vadistanbul ilk etabında yüzde 60 kazandırdı!’

‘Vadistanbul ilk etabında yüzde 60 kazandırdı!’

Toplam 3 etaptan meydana gelen ve ilk etabında yaşamın başladığı Vadistanbul projesini sizin için ziyaret ettik. Yaşamın başladığı Vadistanbul Teras etabını, inşaatı devam eden ikinci etap ve proje çalışmaları devam eden üçüncü etabın detaylarını Vadistanbul Proje Satış Müdürü Mine Akgül, Emlakdream.com Genel Yayın Yönetmeni Ayla Özer'e anlattı.
 
 
Projemiz 424 bin metrekarelik bir alan üzerinde inşa ediliyor. 3 etaptan oluşuyor. İlk etabımızda 1.111 dairemiz mevcut. Biz 18 ay gibi kısa bir sürede ilk etabımızdaki dairelerimizi teslim ettik. Projeye başlarken yaklaşık yüzde 30 35 oranında bir primden bahsediyorduk şuan geldiğimiz noktada yüzde 55 60 seviyelerinde bir prim oluşturdu dairelerimiz. Bu hem bizim hem şirketimiz hemde malikler açısından memnun edici bir durumdur. Burada aslında çok farklı bir konsepte şehir inşa ediyoruz. Şehir diyoruz neden; yollarınız, AVM'niz, metronuz ve ormanla her türlü alt yapı ve donanımı sağlıyoruz hazırlıyoruz. Başlarken belirttiğiniz gibi etabımızda yaşam başladı. Şu anda yüzde 95 satış gerçekleşmemiz var. Elimizde yaklaşık 40-50 dairemiz kaldı. 910 aile şu anda yaşama devam ediyor ve tabiki bu tip projelerde biliyorsunuz her türlü donanım ve alt yapının olması gerekiyor. Bizde bu ihtiyaçlara yönelik her tülü altyapıyı oluşturduk. Ulaşım anlamında saat 9:00 ile 18:00 arasında Maslak metroya ring seferleri koyduk. Çocukların güvenliğiyle ilgili olarakta onların anaokullarında faaliyetlerine devam etmeleri açısından bir anaokulumuz, kreşimiz var. Hertürlü sosyal aktivitenin faaliyetin devam ettirilmesi adına çok güzel bir fitness salonumuz mevcut. Basket sahasımız, tenis kortumuz bulunmakta. Yine diğer ihtiyaçlarımız açısından, kuaför, market kuru temizlememiz 7/24 hizmet vermektedir. Güvenlik zaten olmazsa olmazımız. Çok az sayıda ailemiz taşınmadı 100 150 civarında. Onlarda birkaç aya kadar taşınmış olur ve birinc etabımız tamamen dolmuş olur.
 
2. etabımız tamamen ticari bir konsept. 100 bin metrekarelik bir AVM'miz , 32 bin metrekarelik bir otelimiz ve 185 bin metrekarelik bir ticari ofis ünitemiz var. 2. etabımızda inşaat çalışmaları yooğun bir şekilde devam ediyor. Büyük bir ihtimalle Haziran 2016'da AVM'mizi açıyoruz. Yine aynı yıl Eylül ayında otel ve ofis alanlarımızı vereceğiz. Ulusal ve uluslararası şirketlerde ikinci etabımıza çok talep gösterdi. Biliyorsunuz ki 390 milyon dolarlık yaklaşık bir satış yaptık. Bu büyük bir başarı, biler içinde çok sevindirici. AVM'deki kiralamalara çok yoğun bir ilgi görüyoruz. Yaklaşık AVM'mizin içinde 250 tane mağazamız var. Zaten 2. etaptaki AVM kurgumuz çok farklı oldu. Kapalı bir AVM'yi tercih ediyorsanız 80 bin metrekarelik bir AVM'nizde gezebilirsiniz. Bunun dışında daha açık alanlardaki cadde mağazasını tercih ediyorsanız Nişantaşı, İstiklal Caddesi gibi 760 metre uzunluğunda bir ana caddemiz var ki bu kapalı AVM'niz ile entegre olmuş durumda. Ayrıca ulaşımdaki en önemli yaptığımız şey metro. Özel metro ağımız var, Seyrantepe metrosu ile bağlantılı 760 metre uzunluğunda bir hat bu. Bununda şu anda ihalesi tamamlandı. 2 sene sonunda bu da faaliyete geçecektir.
 
3. etabımızın proje çalışmaları devam ediyoruz büyük bir hızla. Büyük ihtimalle Eylül ayında 3. etabımızın satışına başlayacağız. Orada da yaklaşık 900 dairemiz satışa çıkacak. Çok güzel bir proje. 
 
Vadistanbul Teras etabında yüzde 55 60 civarında prim yaptı dairelerimiz. 5 bin 500 ile başladık şuanda 8 bin 400 lira ortalamamız var. Bu çok güzel bir prim. Baktığınız zaman Türkiye'de diğer enstrümanlardan bu kadar büyük bir getiri elde edemezsiniz. Bu yüzden Vadistanbul'da yatırım yapan tüm müşteriler kazanmış oldu. Amacımız diğer etaplarda da güzel kazandırımlarımıza devam etmek. Belirttiğim gibi Eylül ayında da son etabımızın lansmanını yapacağız. Amacımız yine erken teslim 2017 Haziran Temmuz gibi son etabımızıda tamamlamış olmak. Yaşam Vadistanbul'da başladı ve Vadistanbul'da devam edecek.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI