28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaFırsat ProjeleriVadişehir'de 60 ay vade, sıfır faiz avantajı!

Vadişehir’de 60 ay vade, sıfır faiz avantajı!

Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla İstanbul Avrupa yakasının hızla gelişen ve büyüyen ilçesi olan ve markalı konut projelerinin yapıldığı Başakşehir'de hayata geçirilen Vadişehir'e yoğun ilgi devam ediyor. 
 
Farklı  ödeme imkanlarının bulunduğu Vadişehir projesinde konut almak isteyenlere yarısı peşin, geri kalan kısmının 60 ay vade farksız ödeme avantajı bulunan seçenekler sunuluyor. 
 
Mega projeleriyle, geniş yeşil dokusuyla, modern mimarisiyle ve düzenli yapılaşmasıyla İstanbul’un içinden adeta yeni bir şehir doğuyor. Yeni İstanbul. 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve Kanal İstanbul ile çevrelenen yepyeni bir şehir ve Yeni İstanbul’un tam kalbinde ise son yirmi yılın en hızlı ve düzenli büyüyen, İstanbul için gerçek bir şehircilik başarısı olan Başakşehir yer alıyor.
 
Toplam değeri 100 milyar doları bulan mega projelerin çevrelediği Başakşehir; tamamlandığında 5000 yatak kapasitesiyle Avrupa'nın en büyük sağlık kenti olacak olan Şehir Hastanesi, yapımı devam eden 380.000 m2'lik Şehir Parkı ve 60.000 m2'lik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na ev sahipliği yaparak, yeni İstanbul’un yeni merkezi olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor.
 

Geniş ve ferah daireler

Lüks ve konforlu detaylara sahip projedeki tüm daireler akıllı ev alt yapısına sahip olarak inşa ediliyor. Vadişehir'in tüm daireleri bu özelliğiyle birlikte teknolojik gelişmelere açık olarak gelecek yıllarda da geliştirilebilir bir kullanım sunacak. 2+1 ve 3+1 tiplerindeki dairelerin yanı sıra 4+1 konak tipi konutların da yer aldığı projede toplam konut sayısının %60'lık kısmını 3+1 daireler oluşturuyor. Geniş ve ferah şekilde tasarlanan daireler 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 
 

Konut fiyatları;

2+1 daireler 459 bin TL. den
3+1 daireler 545 bin TL. den
4+1 daireler ise 793 bin TL. den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 
 

2017'de teslim

Tüm ulaşım noktalarına yakın bir mesafede yer alan proje, bünyesindeki 60 ticari üniteyle de Başakşehir'in yeni merkezini oluşturacak. Ulaşım açısından da avantajlı bir konumda yer alan, inşa çalışmalarının hızla başladığı Vadişehir projesinde teslimler ise 2017 yılının ilk çeyreğinde başlayacak. 
 

Güneş enerjisiyle aydınlatılacak

Enerji tasarrufunun maksimum düzeyde tutulduğu projede; yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası, koşu ve yürüyüş yolları, fitness salonu, Türk hamamı ve sauna gibi donatılar yer alıyor.
 
Projenin % 75'ini yeşil alanların oluşturduğu Vadişehir'de tüm peyzaj alanları güneş enerjisi ile aydınlatılacak. 
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ. 

 
Nilay EKER KIRCI / Emlakdream.com
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI