19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriUnigarden'da 90 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı

Unigarden’da 90 bin TL’ye ev sahibi olma fırsatı

Unigarden, Sakarya Üniversitesi’nin yanı başındaki konumu ve doğasıyla ferah bir yaşam vaat ediyor. Konumuyla prestij kazandıran proje, bölgedeki yüksek öğrenci potansiyeli düşünüldüğünde de müthiş bir yatırıma dönüşüyor.

Etrafındaki 2 dönümlük orman sayesinde, tam bir doğa projesi. Yanı başında bulunan ormanın ferahlığından ve eşsiz doğasından esinlenilerek tasarlanan Unigarden doğayla iç içe bir yaşam sunuyor.

Unigarden nerede?

Sakarya üniversitesi Serpan Merkez yerleşkesine 5 dakika yürüme mesafesinde konumlanan projenin,lokasyonu sayesinde 70 bin öğrenciye ulaşması beklenirken, 10 yıl gibi bir sürede kendini amorte etmesi öngörülüyor.

Unigarden'de sosyal donatı alanları

Sakarya Üniversitesi’nin içindeki konumu ve bölgedeki taleplere göre projelendirilen modern sosyal yaşam alanlarıyla adından söz ettiren Unigarden Projesinde 850 dairenin yanı sıra 1 de AVM bulunuyor. Ayrıca eğlence oyun salonu, fitness salonu, yüzme havuzu, cafe, restorantlar ve marketlerde projedeki diğer sosyal alanları oluşturuyor.

Unigarden'da fiyatlar

Sakarya Üniversitesi'ne yakın konumuyla dikkat çeken projede, fiyatlar 90 bin TL'den başlıyor. Firmaya borçlanarak 24 ay vade farksız taksit imkanından yaralanılabileceği gibi, yüzde 25 peşinat ödenerek, kalan kısım 120 aya kadar vade yapılabiliyor.

Unigarden iletişim

fixusyapi.com

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI