27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaSektörden HaberlerTürk projesine yabancı öğrenci ilgisi

Türk projesine yabancı öğrenci ilgisi

Türk gayrimenkul sektöründe imza attığı başarılı projelerle fark yaratan Varyap, genel merkezinde HollandalıTiasNimbas Business School öğrencilerini ağırladı.  Gayrimenkul alanında yüksek lisans yapan öğrenciler Varyap Meridian projesini yakından inceleme fırsatı buldu.   

Dünyanın En İyi Mimari Projesi Ödülü'nün sahibi Varyap Meridian, uluslararası ziyaretçilerine farkını ve başarısını sergilemeye devam ediyor. Hollanda’da yer alan TiasNimbas Business School, gayrimenkul master programı dahilindeher yıl bir ülkeye ziyarette bulunuyor. Türkiye’deki gayrimenkul sektörünün hızlı büyümesi ve uluslararası alanda öne çıkması nedeniyle bu yıl İstanbul’a gelmeye karar veren 25 kişilik yüksek lisans öğrencilerinden oluşan grup 24 Nisan Perşembe günüVaryap’ın Batı Ataşehir’deki merkez ofisine misafir oldu. Bitmiş bir proje olarak Varyap Meridian sitesini gezen heyet, daha sonra inşaat halindeki Metropol İstanbul şantiyesini ziyaret etti.  

İnşaat sektörünün başarısı yurtdışından ilgiyle izleniyor   Türk inşaat sektörünün son yıllardaki gelişimi ve elde edilen uluslararası başarıların yurtdışından ilgiyle takip edildiğini dile getiren Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş; bu ilgi neticesinde geliştirdiğimiz projelerimizi yerinde görmek isteyen yatırımcı, iş adamı ve öğrencilerden oluşan birçok uluslararası heyeti ağırladık ve çalışmalarımız hakkında bilgilendirdik. Bugünde Hollandalı yüksek lisans öğrencilerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Gelen öğrenci heyeti kendi ülkelerinde gayrimenkul alanında profesyonel olarak da faaliyet gösteren kişilerden oluşuyor. Kendileriyle yaptığımız görüşmelerde İstanbul’un gayrimenkul sektöründe örnek bir gelişme göstermesi, kültürel farklılık ve sunduğu potansiyeller nedeniyle projelerimizle ilgilendiklerini gördük.  

Gayrimenkulün parlayan yıldızı İstanbul Biz de heyete, teknoloji ve tasarımı harmanlayan, mimari mükemmeliyeti çevreci yöntemlerle biraraya getiren projemiz VaryapMeridian’ı tanıttık ve GAP İnşaat ve Emlak Konut ile birlikte geliştirdiğimiz Metropol İstanbul projemizin de inşaat alanını gezdirdik.”dedi. Türkiye’nin 35 milyon turist ile Avrupa dördüncüsü olduğunun altını çizen Varlıbaş, sadece İstanbul’dan dünyanın 105 ülkesine direkt uçuşu gerçekleştiriliyor. Uluslararası saygın kurumların yaptığı birçok araştırma raporuna göre, İstanbul gayrimenkul sektöründe dünyada en büyük kazanç fırsatı sunan şehirler arasında üst sıralarda gösteriliyor. İstanbul mevcut gayrimenkul yatırımlarıyla Avrupa’nın öne çıkan ilk 10 şehri arasında yer alıyor. Sektör olarak İstanbul’un ve ülkemizin marka algısını daha da yukarılara taşıyacak projeleri hayata geçirme adına son yıllarda önemli girişimlerimiz oldu, bu ivmeyi devam ettirerek ülkemizin gelişimine katkımızı sürdürmeliyiz.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI