15 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerTürk Gayrimenkul Sektörü Umman'da buluşuyor

Türk Gayrimenkul Sektörü Umman’da buluşuyor

2020 yılına kadar gerçekleşecek vizyoner hükümet planları ve petrol dışı sektörlerde yatırımları sayesinde, Körfez'in en hızlı büyüyen ekonomilerinden birisi olan ülkede, özellikle turizm ve gayrimenkul alanlarının gelişim göstermesi bekleniyor.

Arap Yarımadası’nın güneydoğu kıyısında, 3,37 milyonluk nüfusuyla Umman Sultanlığı’nın ekonomisi petrole dayanıyor. Yüksek harcanabilir gelire sahip vatandaş ve gurbetçilerin ise fuarda katılımcılara önemli bir nakit akışı sağlayacağı öngörülüyor.

Fuarda Esnasındaki Sıcak Satışla Önemli Bir Nakit Akışı Sağlanacak

Körfez Bölgesi’nin gayrimenkul sektöründe en deneyimli ve profesyonel organizatörlerinden biri olan Sumansa Group tarafından organize edilen fuara, özellikle Körfez bölgesi, Mısır, Hindistan, Türkiye ve çeşitli Avrupa ülkelerinden yoğun katılım bekleniyor. Umman Türk Büyükelçiliği'nin katılımlarıyla düzenlenecek fuarda, yabancıya mülk satısını sağlayan 'Mütekabiliyet Yasası' ön plana çıkacak, proje işbirlikçileri ve Türk firmaları, yasanın sağladığı avantajları yabancı yatırımcılara anlatacak. Fuar, her iki ülke arasında önemli iş bağlantılarının gerçekleşmesine zemin hazırlayacak ve benzerlerinden farklı olarak sıcak satış imkanı sunacak. Dünya genelinde yıllık 1 trilyon dolarlık gayrimenkul yatırımının dörtte birini(250  milyar dolar) Körfez Ülkeleri gerçekleştiği düşünüldüğünde fuar, katılımcı ve ziyaretçi firmalar için büyük avantajlar sunacak. 

Türk Gayrimenkul sektörünü buluşturacak Umman, artan petrol gelirleri nedeniyle başta çevre ülkelerin ve yatırım amaçlı birçok ülkenin dikkatini bu yöne çekiyor. Global Property Show Oman da, kendi vatandaşlarına gayrimenkul sektöründe yatırım için bilgi sağlayacak olup, katılım gerçekleştiren firmalar için de 2015 yılında önemli bir nakit akışı sağlayacak.

Türk Gayrimenkul Sektörü Umman’da

Yurtdışında başarılı projelerle fark yaratan, gayrimenkul, perakende ve hizmet sektörünü tek çatı altında toplayan ve sahip olduğu ekonomik koşullarla bir fırsat ülkesi olan Türkiye, Umman’ın başkenti Muskat’taki, Oman International Exhibition Center’de düzenlecek fuarda, bölgesel ve uluslararası yatırımcılar, otel gruplarının, mimarlar ve tasarımcıların, belediye, otel gruplarını ve şehir planlamacıları ile buluştuğu dünyanın önde gelen gayrimenkul pazarlarından birine giriş yapmış olacak. Global Property Show Oman, tek bir yerde ve tek bir zamanda, bütün gayrimenkul profesyonellerine yönelik, karar vericileri bir araya getirerek, yeni iş bağlantılarının kurulmasına ve küresel bir network oluşturulmasına fırsat yaratacak.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI