28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriTrendist Ataşehir'de yüzde 5 peşinat ile ev sahibi olabilirsiniz

Trendist Ataşehir’de yüzde 5 peşinat ile ev sahibi olabilirsiniz

İstanbul Ataşehir’de yükselen Trendist Ataşehir 33 katlı 3 blok ve 7 katlı 13 blok olarak hayata geçiriliyor. Toplam 16 bloktan oluşan projede konut ve ticari alanlar yer alıyor.

Trendist Ataşehir’de 16 blokta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin yer aldığı 820 daire ve 43 cadde mağazası yer alıyor.

Trendist Ataşehir nerede?

Trendist Ataşehir projesi, İstanbul’un en özgün konseptli kent parkı olarak tasarlanan Atapark’a da komşu olmaya hazırlanıyor. Ataşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Atapark, İstanbul’un en büyük kent parklarından biri olarak tasarlandı. 110 dönüm arazi içine tasarlanan Atapark projesinde botanik bahçeleri, şelaleler, göletler, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kelebek adası, seyir terasları, akvaryum, etkinlik ve dinlenme alanları yer alacak.

Trendist Ataşehir sosyal imkanlar

Trendist  Ataşehir Rezidans sosyal donatı alanları arasında sauna, buhar odası, fitness merkezi, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu bulunuyor. Trendist Ataşehir projesinde daireler ise içlerinde portmanto, ankastre ürünler ve salonda klima ile teslim edilecek.

Trendist Ataşehir fiyatlar

Trendist Ataşehir’de 301 bin liradan başlayan fiyatlar cazip ödeme koşullarıyla sunuluyor. Ödeme kapsamında ise  yüzde 20 ara ödemeden sonra kalan taksitlere 1 yıl sonra başlanıyor. Ayrıca  yüzde 1 KDV imkanı da sunuluyor.Böylece yüzde 5 peşinatla evinizi şimdi alıp, taksitlere de bir yıl sonra başlayarak daire sahibi olmak mümkün.

DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI