29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriTrendist Ataşehir'de penthouselar satışta!

Trendist Ataşehir’de penthouselar satışta!

İnşaat çalışmalarının yüzde 72'sinin tamamlandığı Trendist Ataşehir projesinde yer alan 28 adet penthouse ve ticari birimler satışa çıktı. Grey Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Orman'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda detaylar paylaşıldı.
 
Trendist Ataşehir'de penthouse dairelerin fiyatları 890 bin liradan başlıyor!
 
A-3 rezidans bloğunda yer alan toplam 12 adet 3+1 daire ile A-1 ve A-2 kulelerde yer alan toplam 16 adet 2+1 penthouse daireler satışa çıktı. Projede yer alan bu özel daireler panoramik şehir, deniz ve adalar manzaralarına hakim şekilde yükseliyor.
 
Tamamı giydirme cephe olan penthouse dairelerden kesintisiz gün ışığı hissedilebiliyor. Projedeki penthouse dairelerin metrekare birim fiyatı 6.160 TL ile 7.390 TL arasında değişiyor. Projede penthouse fiyatları minumum 890 bin liradan başlayıp, 1 milyon 230 bin liraya kadar yükseliyor.
 
 
Trendist Ataşehir projesinde satışlar yüzde 78 oranında tamamlandı. Lansmandan bugüne kadar yüzde 32 prim yapan Trendist Ataşehir projesinde taahhüt edilen teslim tarihi 2016 yılının Ekim ayı olarak belirlendi. Ancak hızlı giden inşaat çalışmalarından dolayı projede erken teslim olmasıda mümkün.
 
Trendist Ataşehir projesinin alt kısmında yer alan ticari birimler ise Mayıs ayında satışa çıkacak. Hem proje sakinlerinin hemde kamunun yaralanabileceği ticari alanların büyüklükleri 11 metrekare ile 117 metrekare arasında değişiyor. Ticari alanlarda fiyatlar ise 695 bin liradan başlıyor.
 
Toplantı sonrasında Emlakdream.tv'ye konuşan Grey Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Orman, "Bizim 12 adet 3+1, 16 adette 2+1 olmak üzere toplam 28 tane penthouse dairemiz var. Bunlarda 132 metrekare ile 171 metrekare arasında değişiyor. Tüm proje 820 daire, penthouselar yüzde 3 4 gibi bir kısmını kapsıyor. Bu daireler şerefiye anlamında tüm şehir manzarasına sahip. Tüm adalar ve deniz manzarasına hakim daireler. Bunlarıda bu dönemde satışa çıkmak istedik. Çalışmalara başladık." dedi.
 
RÖPORTAJI AŞAĞIDAKİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ
 
 
Her aşamada müşterilerimizinde kazanacağı bir proje olsun sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Orman, "Şuan bizim projemizin tamamında satış anlamında yüzde 78'lik bir mertebedeyiz biz. Bu da 1,5yıllık bir proje için iyi bir oran. Bunda bizim fiyat politikamız çok önem arzediyor. Biz her aşamada müşterilerimizinde kazanacağı bir proje olsun sloganıyla yola çıktık ve o şekilde devam ediyor." dedi.
 
Konut fiyatlarına da değinen Orman, "Fiyatlarımız 332 bin liradan başlıyor, 1 milyon 230 bin lira arasında değişiyor. Penthouselarımızda ise 890 bin TL ile 1 milyon 230 arasında değişmekte. Proje bugüne kadar yüzde 32 mertebesinde prim yaptı. Teslimlerde ise yüzde 45'lik bir orana ulaşacağını hedefliyoruz. Bunun daha sonrasında özellikle Finans Merkezi'nin hayata geçmesiyle oran çok çok daha yükselecektir."dedi.
 
Trendist Ataşehir'de yer alan ticari üniteler hakkında da bilgi veren Orman, "Ticari alanların satışlarına Mayıs ayı içerisinde başlayacağız. Onlarla ilgili şuan son çalışmalarımızı yapıyoruz. Ondan sonra tamamlanır tamamlanmaz satışa çıkacağız. Şuanki ilk düşüncemiz ihale yöntemi değil. Bu yöntem çok kullanılan bir yöntem oldu son dönemlerde. Biz belirlediğimiz fiyat bazında ilerleyeceğiz. 695 bin liradan başlıyor bizim ticari ünitelerimizin fiyatları. 30 metrekaredende başlayan büyüklükleri var." dedi.
 
A plus yeni bir projeye başlacaklarını ifade eden Orman, "Önümüzdeki yeni projenin bilgilerini ayrı toplantıda paylaşacağız. Ama lokasyon olarak Kadıköy Ataşehir bölgesi diyelim. Biraz daha üst segmentli bir proje olacak şuanki tasarıma göre. A plus üzeri olması yönünde bir çalışmamız var.  Konut sayımızda 300 civarında olacak." diyerek sözlerini sonlandırdı.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI