28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriTrendist Ataşehir'de evinizi şimdi alın, ödemeye 1 yıl sonra başlayın

Trendist Ataşehir’de evinizi şimdi alın, ödemeye 1 yıl sonra başlayın

Trendist Ataşehir nerede?

Trendist Ataşehir projesi, İstanbul’un en özgün konseptli kent parkı olarak tasarlanan Atapark’a da komşu olmaya hazırlanıyor. Ataşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Atapark, İstanbul’un en büyük kent parklarından biri olarak tasarlandı. 110 dönüm arazi içine tasarlanan Atapark projesinde botanik bahçeleri, şelaleler, göletler, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kelebek adası, seyir terasları, akvaryum, etkinlik ve dinlenme alanları yer alacak.

Trendist Ataşehir sosyal donatı alanları

Yoğun iş yaşamı her geçen gün insanları daha az hareket etmeye programlasa da, Trendist Ataşehir'de ihtiyacınız olan hareket alanını sağlıyor. Açık ve kapalı spor alanları, yaz kış yüzebileceğiniz kapalı ve açık yüzme havuzları, doğal yeşil alanlarıyla Trendist Ataşehir size evinizin yanı başında dilediğiniz gibi spor yapabilme imkanı sunuyor.

Sosyal donatı alanları arasında sauna, buhar odası, fitness merkezi, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu bulunuyor. Trendist Ataşehir projesinde daireler ise içlerinde portmanto, ankastre ürünler ve salonda klima ile teslim edilecek.

 

Trendist Ataşehir fiyatlar bilgisi

Trendist Ataşehir’de 301 bin liradan başlayan fiyatlar cazip ödeme koşullarıyla sunuluyor. Ödeme kapsamında ise  yüzde 20 ara ödemeden sonra kalan taksitlere 1 yıl sonra başlanıyor. Ayrıca  yüzde 1 KDV imkanı da sunuluyor.Böylece %5 peşinatla evinizi şimdi alıp, , taksitlere de bir yıl sonra başlayarak daire sahibi olmak mümkün.

Trendist Ataşehir iletişim

www.trendistatasehir.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI