28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriTrendist Ataşehir”de 15 bin tl peşinatla daire sahibi olun!

Trendist Ataşehir”de 15 bin tl peşinatla daire sahibi olun!

“Alternatif ödeme planı”

K Yapı ve Solid İnşaat işbirliği ile Ataşehir’de hayata geçirilen Trendist Ataşehir, bölgenin en özel lokasyonunda daire sahibi olmak isteyenler için iki alternatifli ödeme planı başlattı. Yüzde 5 peşinat avantajı sunan kampanya süresince peşinatın geri kalan kısmı yani yüzde 20’si bir yıl ertelenebilecek. Kampanya kapsamında metrekaresine bağlı olarak, 15 bin TL ile 48 bin TL arasında değişen peşinat fiyatlarıyla Trendist Ataşehir’den daire sahibi olunabilecek. Trendist Ataşehir tarafından oluşturulan ikinci ödeme alternatifinde ise yüzde 50’si peşin olmak üzere dairenin geri kalan yüzde 50’si vade farksız taksitlendirme imkanı ile proje tarafından finanse edilebilecek.

“Projenin %55”i satıldı”

Trendist Ataşehir’in geldiği son aşama ve kampanya ile ilgili bilgi veren K Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Murat Karaduman, “Yapımına Ekim 2013’de başladığımız Trendist Ataşehir projemizin inşaatının % 30’unu tamamladık. Projemizin % 55’i ise satıldı. Mimari özellikleri ve lokasyonu ile ön plana çıkan Trendist Ataşehir’de 3+1 ve 4+1 daireler büyük ilgi çekiyor. Özellikle ailelerin oturum amacıyla tercih ettiği projede; 3+1 tipi dairelerin % 60’ının, 4+1 dairelerin ise % 55’inin satışını tamamlamış durumdayız. Sunduğumuz kampanyanın projemize olan ilgiyi daha da artıracağına inanıyoruz” dedi.

“12 Aydan 120 aya kadar farklı vade seçenekleri”

1+0’dan 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri ve sosyal alanları ile dikkat çeken Trendist Ataşehir’de kampanya süresince geçerli olan daire fiyatları 295 bin TL ile 953 bin TL arasında değişiyor. Yüzde 1 KDV avantajı ile satışa sunulan proje için Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası, Finansbank, Odeabank, Fibabank ve ING Bank 12 aydan 120 aya kadar farklı vade seçenekleri de sunuyor.

“Proje hakkında kısa bilgi”

K Yapı & Solid İnşaat ortak girişimi bünyesindeki profesyonel mimari ekip tarafından tasarlanan Trendist Ataşehir, 13 adet 8, 3 adet ise 33 katlı olmak üzere 16 bloktan oluşuyor. 820 adet konut bulunan projede, hem Trendist Ataşehir sakinlerinin hem de tüm Ataşehirlilerin yararlanabileceği 43 adet farklı büyüklükte cadde mağaza ve sosyal alanlar da yer alacak.

“Konum”

Yeni açılacak iki yol alternatifi ile Ataşehir’in trafik yoğunluğundan etkilenmeden TEM Otoyolu ve D-100 karayoluna bağlanabilen Trendist Ataşehir projesi, bölgede inşa edilen İstanbul Finans Merkezi başta olmak üzere birçok hastane ve okula yakınlığı ile ön plana çıkıyor.

 “Trendist Ataşehir sakinleri 110 dönümlük  Ata Park’a da sahip olacaklar”

Yüksek standartlarda, çağdaş bir yaşam alanı yaratmayı hedefleyen proje, Ataşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek 110 dönümlük Ata Park projesi ile komşu olmaya hazırlanıyor. İstanbul’un en özgün konseptli kent parkı olarak tasarlanan Atapark aynı zamanda İstanbul’un en büyük kent parklarından biri olarak tasarlandı.

Atapark projesinde botanik bahçeleri, şelaleler, göletler, kelebek adası, seyir terasları, akvaryum, etkinlik ve dinlenme alanları yer alacak. Yalnızca Ataşehirlilerin değil tüm İstanbul’un cazibe merkezi olarak konumlandırılan parkta İstanbullular, şehrin merkezinde kuş sesleri eşliğinde yeşilin ve huzurun tadını doyasıya çıkaracak. Ataşehir Belediyesi tarafından tasarlanan Atapark projesinin yapımına da 2014 yılında başlanması planlanıyor.

Proje Künyesi

Proje adı:  Trendist Ataşehir

Firma:  K Yapı-Solid İnşaat Ortaklığı

Yatırım bedeli:  350 milyon TL

Yeşil alan:  21 bin 500 metrekare

Daire tipleri:  1+0’dan 4+1’e kadar

Trendist Ataşehir nerede:  Ataşehir

Trendist Ataşehir fiyat:  295 bin TL’den başlıyor

Trendist Ataşehir teslim tarihi:  2015 sonu

Trendist Ataşehir satış ofisi iletişim

0 216 455 33 33

www.trendistatasehir.com

 

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI