19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriTrendist Ataşehir yatırımcısına kazandırıyor

Trendist Ataşehir yatırımcısına kazandırıyor

2013 Kasım ayında metrekare fiyatları 3 bin 850 TL’den başlayan Trendist Ataşehir’de daire fiyatları 250 bin TL ile 872 bin TL arasında satışa çıktı. Projede şuan daire fiyatlar

Trendist Ataşehir fiyatlar

Trendist Ataşehir’de 320 bin liradan başlayan fiyatlar, cazip ödeme koşulları ile sunuluyor. 

1+0 daireler 320 bin TL-350 bin TL arası

1+1 daireler 324 bin TL -480 bin TL arası

2+1 daireler tükendi

3+1 daireler 730 bin TL -820 bin TL 

4+1 daireler 1.060 bin-1.100 bin TL  arsında değişen fiyatlarla satılıyor.

Minimum %25 pirim yaptı 

Projede ortalama metrekare fiyatı; 5 bin 500 TL ile 6 bin TL arasında değişiyor. Satışa çıktıktan bu yana, minimum yüzde 25 pirim yapan proje, şuanki fiyat yapısıyla da Ataşehir'deki en uygun fiyatlı konut projesi olma özelliğini sürdürüyor.

Yüzde 1 KDV fırsatına da sahip olan projenin en önemli özelliği ise Ataşehir Belediyesi tarafından yapımı planlanan ve 110 dönümlük alanıyla İstanbul’un en büyük parklarından biri olmaya hazırlanan Kent Park ile komşu olacak olması. Böylece projenin müstakbel sakinleri, projede bulunan 21 bin 500 metrekare peyzaj alanından başka, toplam arsa alanının üç katı büyüklüğünde bir yeşil alandan da faydalanabilecek. 

350 milyon TL yatırım tutarı ile hayata geçirilen Trendist Ataşehir’in  2013 Eylül ayında yapımına başlandı.Yapımcı firma projeyi 2015 yılı sonunda tamamlamayı hedefliyor Bir blok hariç kaba inşaatı bitmiş durumda.

İstanbul Ataşehir’de yükselen Trendist Ataşehir, 33 katlı 3 blok ve 7 katlı 13 blok olarak hayata geçiriliyor. Toplam 16 bloktan oluşan projede konut ve ticari alanlar yer alıyor.

Trendist Ataşehir’de 16 blokta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin yer aldığı 820 daire ve 43 cadde mağazası yer alıyor.

1 yıl taksit erteleme Kampanyasına yoğun ilgi

Trendist Ataşehir’de 324 bin liradan başlayan fiyatlar cazip ödeme koşullarıyla sunuluyor. Ödeme kapsamında ise residence dairelerde %5 peşin normal dairelde  yüzde 25 peşinat ödedikten sonra kalan taksitlere 1 yıl sonra başlanıyor. Ayrıca  yüzde 1 KDV imkanı da sunuluyor.Böylece yüzde 5 yada yüzde 25 peşinatla evinizi şimdi alıp, taksitlere de bir yıl sonra başlayarak daire sahibi olmak mümkün.Projenin satış ofisinden kampanyanın ay sonunda biteceği bilgisi veriliyor.

Trendist Ataşehir nerede?

Trendist Ataşehir projesi, İstanbul’un en özgün konseptli kent parkı olarak tasarlanan Atapark’a da komşu olmaya hazırlanıyor. Ataşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Atapark, İstanbul’un en büyük kent parklarından biri olarak tasarlandı. 110 dönüm arazi içine tasarlanan Atapark projesinde botanik bahçeleri, şelaleler, göletler, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kelebek adası, seyir terasları, akvaryum, etkinlik ve dinlenme alanları yer alacak.

Trendist Ataşehir sosyal imkanlar

Trendist  Ataşehir Rezidans sosyal donatı alanları arasında sauna, buhar odası, fitness merkezi, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu bulunuyor. Trendist Ataşehir projesinde daireler ise içlerinde portmanto, ankastre ürünler ve salonda klima ile teslim edilecek.

 

DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI