20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriTrendist Ataşehir, kampanyalı satışlara devam ediyor!

Trendist Ataşehir, kampanyalı satışlara devam ediyor!

'Yüzde 5 peşinat kampanyası'

K Yapı ve Solid İnşaat işbirliği ile Ataşehir’de hayata geçirilen Trendist Ataşehir, bölgenin en özel lokasyonunda daire sahibi olmak isteyenler için iki alternatifli ödeme planı başlattı. Trendist Ataşehir, yüzde 5 peşinat kampanyası kapsamında 15 bin TL ile 48 bin TL arasında değişen peşinat fiyatlarıyla daire sahibi olma fırsatı sunuyor. 
 

'Proje hakkında'

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından İstanbul'un en önemli uydukentlerinden Ataşehir'de yaklaşık 275 bin metrekare alan üzerine hayata geçirilen Trendist Ataşehir 3 adet 33 katlı 13 adet ise 8 katlı olmak üzere 16 bloktan oluşuyor. Satışlarının %55'i tamamlanan projede  820 daire ve 43 cadde mağazası mevcut.
'Kampanyalı satışlar'
K Yapı ve Solid İnşaat işbirliği ile Ataşehir’de hayata geçirilen Trendist Ataşehir, bölgenin en özel lokasyonunda daire sahibi olmak isteyenler için iki alternatifli ödeme planı başlattı. Yüzde 5 peşinat avantajı sunan kampanya süresince peşinatın geri kalan kısmı yani yüzde 20’si bir yıl ertelenebilecek. Kampanya kapsamında metrekaresine bağlı olarak, 15 bin TL ile 48 bin TL arasında değişen peşinat fiyatlarıyla Trendist Ataşehir’den daire sahibi olunabilecek.Trendist Ataşehir tarafından oluşturulan ikinci ödeme alternatifinde ise yüzde 50’si peşin olmak üzere dairenin geri kalan yüzde 50’si vade farksız taksitlendirme imkanı ile proje tarafından finanse edilebilecek.
 

'Trendist Ataşehir fiyatlar'

1+0’dan 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri ve sosyal alanları ile dikkat çeken Trendist Ataşehir’de kampanya süresince geçerli olan daire fiyatları 295 bin TL ile 953 bin TL arasında değişiyor. Yüzde 1 KDV avantajı ile satışa sunulan proje için Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası, Finansbank, Odeabank, Fibabank ve ING Bank 12 aydan 120 aya kadar farklı vade seçenekleri de sunuyor.
 

'Trendist Ataşehir sosyal donatılar'

Oldukça geniş sosyal imkanlar sunan Trendist Ataşehir sosyal tesisi içerisinde;  fitness, pilates ve yoga salonu, kapalı yüzme havuzu, 2’şer adet sauna, buhar odası, masaj odası, 562 metrekare büyüklüğünde açık yüzme havuzu, 550 metrekare güneşlenme terası, voleybol ve basketbol sahası, tenis kortu ile 2 adet çocuk oyun alanı bulunuyor. Rezidans bloğunda ise fitness salonu, sauna, buhar odası, masaj odası, 281 metrekare büyüklüğünde açık yüzme havuzu ve 540 metrekare güneşlenme alanı yer alıyor.
 

'Trendist Ataşehir nerede'

İstanbul'un en önemli uydukentlerinden Ataşehirde konumlanan Trendist Ataşehir, yeni açılacak iki yol alternatifi ile Ataşehir’in trafik yoğunluğundan etkilenmeden TEM Otoyolu ve D-100 karayoluna bağlanabilen Trendist Ataşehir projesi, bölgede inşa edilen İstanbul Finans Merkezi başta olmak üzere birçok hastane ve okula yakınlığı ile ön plana çıkıyor.
 

Proje Künyesi

Proje adı:  Trendist Ataşehir

Firma:  K Yapı-Solid İnşaat Ortaklığı

Yatırım bedeli:  350 milyon TL

Yeşil alan:  21 bin 500 metrekare

Daire tipleri:  1+0’dan 4+1’e kadar

Trendist Ataşehir nerede:  Ataşehir

Trendist Ataşehir fiyat:  250 bin TL’den başlıyor

Trendist Ataşehir teslim tarihi:  2015 sonu



Trendist Ataşehir satış ofisi iletişim:

0 216 455 33 33

www.trendistatasehir.com

 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI