19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaYeni ProjelerTownofis'te ön talep alımları devam ediyor. Şubat 2016'da teslim edilecek

Townofis’te ön talep alımları devam ediyor. Şubat 2016’da teslim edilecek

Metrekaresi 4 bin 300 TL

İş yaşamının  ve İstanbul’un yeni merkezi haline gelen Basın Ekspres Yolu’nda yükselen TOWNOFİS, ön talep toplamaya devam ediyor. Metrekare birim fiyatı 4 bin300 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak olan TOWNOFİS’in 1+1 home ofisleri ise 250.000TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Tüm ulaşım yollarının kesiştiği bir noktada yükselen TOWNOFİS Kuyumcukent’e ve Merkez Bankası İstanbul veznesi ile birlikte yeni başlayacak olan Altın Borsa’sına komşu konumda. Ayrıca, havalimanına ise 3 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Hangi seçenekler sunuluyor?

Keleşoğlu’nun imza attığı TOWNOFİS projesinde, 60 ila 150 metrekare arası değişen büyüklüğe sahip 96 ofis, 13 dükkan, 20 ve 85 kişilik konferans ve toplantı salonları, 137 kapalı ve 25 açık araç kapasiteli otopark bulunuyor. 1+1 ofislerin büyüklüğü ise 53 metrekare'den başlıyor.

Sıradışı bir ofis yaşantısı
 
Ofis sahiplerine sekreterlik, baskı, resepsiyon ve IT hizmetleri gibi sunduğu çeşitli imkanlar ile ayrıcalıklı dünyanın kapılarını aralayan TOWNOFİS, iş yaşamının ihtiyaçlarını tamamlıyor. TOWNOFİS projesinde yer alan ofislere ait “Kat Balkon” konsepti ise ferahlamak isteyenler için tasarlanıyor. Ofislerin altında bulunan cafe ve restoranlar, keyifli molaların adresi olmayı planlıyor.
 
 
 
Townofis İletişim bilgileri:
 
Telefon : 0212 653 50 00
 
Web : townofis.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI