24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaSektörden HaberlerToki Kayaşehir'de kuralar çekildi!

Toki Kayaşehir’de kuralar çekildi!

 
Kayaşehir'de TOKİ tarafından yapılacak bin 500 konutun sahiplerinin belirlenmesi için kura çekildi. Kurada vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı.
 
TOKİ'nin Kayaşehir'de alt ve orta gelir grubundaki vatandaşlar için yapacağı bin 500 konutun hak sahiplerinin belirlenmesi için Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde kura çekim törenin düzenlendi.
 
Törene TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik de katıldı. Törende yapılan kısa konuşmaların ardından kura çekimine geçildi. İlk olarak konut için başvuran 32 şehit ailesi kuraya tabi tutulmadan evlerine kavuştu. Ardından konutlar için başvuran 3 bin 379 engelliden 20'si de kura çekimiyle hak sahibi oldu.
 
Kurayla ev sahibi olan Nevin Kotil isimli vatandaş ise gözyaşlarına hakim olamadı. Konuşmakta zorlanan Kotil, çocukları için kuraya başvurduğunu söyledi. 
 
TOKİ Kayaşehir alt gelir grubu için kura çekimi bugün yapılırken, orta gelir grubu için kura çekiminin yarın (7 mayıs 2015) tarihinde yapılacağı duyurulmuştu.
 
Kura çekimlerinin yarın da devam edileceği bildirilirken gözler, bugünkü kura sonuçlarının ne zaman yayınlanacağı ile ilgili TOKİ'nin resmi sitesine çevrildi.
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI