20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerTNL Gayrimenkul Geliştirme “Türkiye'nin En İyi Aracılık Hizmeti” veren firma seçildi

TNL Gayrimenkul Geliştirme “Türkiye’nin En İyi Aracılık Hizmeti” veren firma seçildi

Euromoney Dergisi tarafından düzenlenen ve her ülkede yapılan anket çalışması sonucu sektörünün en iyilerine verilen “Euromoney’s Real Estate Awards 2013” ödüllerinde; TNL Gayrimenkul Geliştirme, “Türkiye'nin En İyi Aracılık Hizmeti” veren firma seçildi.

Finans dünyasının en seçkin ve prestijli yayınlarından Euromoney’nin her sene geniş kapsamlı anket çalışması sonucu dağıttığı “Real Estate Awards 2013” ödüllerinde, TNL Gayrimenkul Geliştirme, Türkiye’nin “En İyi Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri” dalında birinci oldu.

“İşin sırrı, Aracılık hizmetini Danışmanlık ve Geliştirme süreçlerindeki destek ile tam kapsamlı sunmakta yatıyor”
2005’ten beri başta ofis, Avm ve lojistik yatırımlar olmak üzere, Geliştirme – Değerleme – Yatırım Danışmanlığı ve Aracılık hizmetleri konularında hizmetler veren TNL Gayrimenkul adına,  şirket kurucu ortağı Emre Yazıcı, konuya ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu: “2013’te daha da artan performansımız, dünya çapında iş çevreleri tarafından ilgiyle takip edilen Euromoney tarafından tescil edildi, bu açıdan bir Türk firması olarak gururluyuz. Ofis alanları dışında ticari alanlara da odaklandık ve müşterilerimize her alanda kapsamlı destek vermekten kaçınmadık. TNL olarak aldığımız ödül, “yatırımcı – arsa sahibi – kullanıcı” üçlüsünün doğru şekilde bir araya getirilmesinin ve tesisler işleyiş aşamasına ulaşana kadar her safhada sağladığımız hizmet ve desteğin yarattığı müşteri memnuniyetinin göstergesidir” dedi.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI