29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriTerrace Doğa 1 milyon 300 bin TL”den başlayan fiyatlarla!

Terrace Doğa 1 milyon 300 bin TL”den başlayan fiyatlarla!

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen ve ve tamamı 3+1 şeklinde tasarlanan Terrace Doğa villaları 1 milyon 300 bin TL”den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

“Teslim tarihi mayıs sonu”

“Teslim tarihi mayıs sonu”
Toplam 71 bağımsız konuttan meydana gelen villaların alanları ise 200 metrekare olarak belirlenirken, Terrace Doğa villaları teslim tarihleri ise mayıs sonu olarak açıklandı
 

“Sosyal Donatılar”

Mimari tasarımı Loft Mimarlık”a ait olan Terrace Doğa, 7/24 kapalı devre güvenlik kontrol TV sistemi, site güvenliği ile irtibatlı görüntülü intercom sistemiyle huzurlu ve güvenli bir olanak sağlıyor. Açık yüzme havuzu, çok amaçlı spor salonu, fitness center, sauna, çocuk oyun salonu ve güneşlenme terası gibi çok yönlü sosyal olanaklarını da içerisinde barındıyor. 

“Konum”

Terrace Doğa'ya 3 farklı güzergah üzerinden ulaşılabiliyor. Bahçeköy Orman yolu, Sarıyer Çayırbaşı Tüneli ve sahil yolu üzerinden eve giden tüm yollarda keyif ve kolay Ulaşım rahatlığı bulunuyor. Hacıosman'a kadar inşa edilen, Şişhane – Taksim – Maslak metrosu ise eve giden yolda açık ve hızlı ulaşım konforunun altını çiziyor. Terrace Doğa sakinleri, ister deniz havası, ister yeşil bir Orman yolu ya da transit geçiş ile Maslaktan sonra 10 dakikada evine varabilecek.

Terraca Doğa Villaları İletişim:

Web:  http://www.terracedoga.com/

Tel:    444 2002

Eren Aşnaz/emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI