16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaFırsat ProjeleriTema İstanbul hızla yükseliyor!

Tema İstanbul hızla yükseliyor!

 
Küçükçekmece Halkalı'da yükselen Tema İstanbul projesi 1 milyon 505 bin metrekare üzerinde yer alıyor. Tema İstanbul projesi yatırımcılarına yüzde 40 getiri potansiyeli vadediyor. Tema İstanbul, Artaş İnşaat – Mesa Mesken Sanayii A.Ş. – Öztaş- Kantur-Akdaş ortaklığında inşa ediliyor.  Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.
 
Tema İstanbul'un ruhsatı yasa değişikliğinden önce alındığı için yüzde 1 KDV avantajıyla daire sahibi olmak mümkün. Tema İstanbul projesi içince oteller, ofisler, ticari alanlar ve temalı eğlence parkı bulunuyor. 
 
Projede her daire için otopark alanının bulunduğu projede açık yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, spa, süs havuzu, voleybol sahası, tenis kortu, kapalı yüzme havuzu ve sauna mevcut.
 
Tema İstanbul projesinde konut, ofis ve otelin yanında temalı eğlence parkı da bulunuyor. 
Türkiye’nin dünya çapındaki karma projesi Tema İSTANBUL, çok işlevli ve güçlü fonksiyonlarıyla Atakent’in kaderini değiştirecek, uyuma bölgesi olan semti, yaşam, ticaret, eğlence, sosyal ve kültürel buluşma merkezi haline dönüştürecek. Tema İSTANBUL, eşsiz özellikleri ile sadece bölgesinin ya da İstanbul’un değil, Türkiye’nin sembol, dünyanın ise sayılı projeleri arasında yer alacak. Mega karma proje Tema İSTANBUL, kişilere, kurumlara, bölgesine, kentine, ülkesine ve hatta yakın coğrafyasına; farklı, özgün ve üst seviyede ticari, sosyal, eğlence ve yaşam olanakları vaat ediyor.
Mega-karma projenin, eşsiz donatılarıyla İstanbul’da yeni bir yaşam, iş ve eğlence kültürü ile farklı bir alışveriş konsepti yaratacağını belirten Tema İSTANBUL Genel Müdürü Mesut Arslan; “Tema İSTANBUL Türkiye’de, bugüne dek inşa edilmiş gayrimenkul projelerinden çok farklı bir yere sahip. Gerek konut, gerek alışveriş, yeme-içme, sosyal etkinlik alanlarıyla ve gerekse temalı eğlence parkı ile İstanbul’a yeni bir yaşam kültürü getiriyoruz, bölgenin kaderini değiştiriyoruz. 1 milyon 500 bin metrekarelik devasa bir arazi üzerine konumlandırdığımız Tema İSTANBUL, inşa edildiği bölgeden başlayarak, tüm İstanbul’da, değişimin ve modernizmin odak noktası olacak. ” dedi.
 
Tema İstanbul projesinin 2015 yılının Temmuz ayında teslim edilmesi planlanıyor
 

 Konutların 58 metrekare ile 196 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu projede oteller, ofisler, ticari alanlar ve temalı eğlence parkı bulunuyor. . 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden meydana gelen Tema İstanbul, 2015 yılının Temmuz ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek.Bu montanlı bir projenin etap etap değil de tamanının  aynı anda ve 2 yıl gibi kısa bir sürede teslim edilmesi inşaat sektöründe bir ilk olacak.İşte projenin son görüntüleri ……

Tema İstanbul havadan çekim videosu              

                     

Videoyu İzlemek İçin  resmi tıklayınız  

                                               

 Tema İstanbul tanıtım filmini  İzlemek İçin  resmi tıklayınız  

 

 

İŞTE PROJENİN HAVADAN SON GÖRÜNTÜLERİ:

Tema İstanbul İletişim Bilgileri

Web: www.temaistanbul.com/tr

Tel: 0212 970 0000

 
Tema İstanbul iletişim bilgileri:
 
Tel : 0212 970 00 00 
 
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI