29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriTema İstanbul fiyatları Eylülde güncellenecek

Tema İstanbul fiyatları Eylülde güncellenecek

Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur-Akdaş Ortak Girişim Grubu tarafından İstanbul’un Avrupa yakasında Atakent Bölgesi’nde 1,5 milyon metrekare alan üzerinde 2 milyar Dolar yatırım ile geliştirilen Tema İSTANBUL, birçok farklı fonksiyonu içerisinde barındırıyor. 220 bin liradan başlangıç gösteren Tema İstanbul fiyatları Eylül ayında güncellenecek
 
333.000 m2 bir alana yayılan Tema İstanbul Konutları, 3610 dairesi ile yeni bir yaşam kültürü yaratmanın yanı sıra, büyük bir yatırım değeri taşıyor. Dinamik ve çağdaş mimarisi ile 1+1'den 4+1'e kadar değişen daire tipleri farklı yaşam tarzlarına sahip kimselere çok sayıda seçenek sunuyor.
 
Tema İstanbul
 
Yeni yaşam kültürü Tema İstanbul, Tema İstanbul'da hem yaşamınız hem de geleceğiniz değerleniyor. 333.000 m2 bir alana yayılan ve Avrupa'nın en modern eğlence parklarından birine komşu olan Tema İstanbul, yeni bir yaşam kültürü yaratmanın yanı sıra, büyük bir yatırım değeri de taşıyor.
 
Tema İstanbul Nerede?
 
Tema İstanbul hızla gelişmekte olan İstanbul'un Avrupa yakasında Atakent'te yer alıyor. Olimpiyat stadının yakınında bulunan proje ile Atatürk Havalimanı'nın arasında yalnızca birkaç kilometre var. Tema İstanbul'un güney kıyısındaki komşuları ise Küçükçekmece Gölü ve Marmara Denizi.
 
İstanbul'un en hızlı gelişen semtlerinden Atakent'te yükselen Tema İstanbul, karma kullanım konseptiyle değerine değer katıyor. Tema İstanbul eşsiz bileşenleri ile hem Avrupa ve Ortadoğunun yeni çekim merkezi olacak, hem de yarınlarınıza değer katacak.
 
Tema İstanbul Fiyatlar
 
Ortalama metrekare fiyatının 3.400 TL olan Tema İstanbul'da fiyatlar 220 bin liradan başlangıç gösteriyor.
 
1+1 daireler 220 bin lira ile 270 bin lira
2+1 daireler 360 bin lira ile 500 bin lira
3+1 daireler 450 bin lira ile 600 bin lira
4+1 daireler 550 lira ile 700 bin lira arasında değişiklik gösteren fiyatlarla satışa sunuluyor
 
Fiyatlar Eylül ayında güncellenecek.
 
Tema İstanbul Sosyal Alanları neler?
 
Tema İstanbul, sakinlerine sosyal imkanlarda zenginleştirilmiş bir yaşam ve pek çok farklı aktivite olanakları sunuyor. Açık ve kapalı yüzme havuzlarından fitness salonuna, SPA'dan tenis kontu ve bisiklet parkurlarına kadar sayısız sosyal aktiviteyi bir arada sunan Tema İstanbul'da sağlıklı yaşama ve eğlenceye doyacaksınız.
 
 
Tema İstanbul'un peyzajı eşsiz konut mimarisi ile paralellik gösteriyor. Geniş meydanları, gösterişli yansıma havuzları, yeşilin her tonuna sahip meyve bahçeleri ve baş döndürücü çiçek kokularıyla Tema İstanbul sizi içine çekecek.
 
Tema İstanbul'da hangi daire tipleri yer alıyor?
 
Farklı yaşam tarzlarına sahip kesimlere geniş bir yelpazede çok sayıda seçenek sunan dinamik ve çağdaş mimarisiyle kesin olan bir şey var:
 
Tema İstanbul'un hangi ev tipini seçerseniz seçin, yaşamak için doğru yerdesiniz.
 
1+1'den 4+1'e farklı daire tipleri… Hepsi modern, hepsi konforlu…
 
TEMA İSTANBUL İLETİŞİM
 
 
0212 970 00 00
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI