20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerTaksim Meydan Projesi ne zaman başlayacak?

Taksim Meydan Projesi ne zaman başlayacak?

Yaklaşık iki yıl önce yayalaştırılan Taksim Meydanı, Taksim Meydanı Yayalaştırma projesinin başlamasıyla daha yeşil bir görünüme sahip olacak. Olumsuz hava şartlarından dolayı çalışmaların bir türlü başlayamadığı meydanda çalışmaların ne zaman başlayacağını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş müjdeledi.
 
İstanbullulara dün metro hatlarından dar gelirliye konuta kadar birçok konuda açıklamada bulunan Topbaş, Taksim Meydan Düzenleme çalışmaları için, "Olumsuz hava şartları nedeniyle çalışmalar gecikti. Mayıs ayı itibariyle havaların düzelmesinden faydalanarak düzenleme çalışmalarına başlayacak." dedi.
 
Taksim ile ilgiki projeler hazırlanmış, ihale yapılmıştı. Projenin kuruldan da onaylandığı Meydan bittiğinde oturma birimleri, süs havuzları ve ağaçların, duraklama ile dinlenme alanları yaratarak meydanı kullanılan bir yer haline gelecek.
 
Taksim Meydan Düzenleme projesinde Cumhuriyet Caddesi boyunca, AKM önünde, Gezi Parkı’yla Marmara Oteli arasında ve Tarlabaşı’nda ağaçlandırılmış yeşil adalar yer alıyor. Ayrıca Cumhuriyet Caddesi üzerindeki oturma gruplarının yanında süs havuzları bulunuyor.
 
Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI