19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaSektörden HaberlerSur Yapı tüketiciler tarafından 'Süper Marka' seçildi

Sur Yapı tüketiciler tarafından ‘Süper Marka’ seçildi

Uluslararası bağımsız bir otorite olan Superbrands, Türkiye’de iki yılda bir liste açıklıyor. Açıklanan listede marka yönetimi konusunda üstün başarı gösteren firmaların dünya çapında seçimini ve tanınmasını sağlayan Superbrands, 88 ülkede faaliyet gösteriyor. 
Sur Yapı, Süper Marka (Superbrand) seçildi. AC Nielsen ve Seçili Kurul Üyeleri’nin birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda 2014 Superbrands (Süper Marka) listesinde yer alarak, tüketicileri markası oldu. 
Superbrands listesinde yer almanın kendilerini mutlu ettiğini belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas“Ulusal ve uluslararası bir platformda bağımsız araştırma sonuçları ve ankete katılan katılımcıların görüşlerine göre tercih edilen marka olmak bizi çok heyecanlandırdı. Bunun için herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Sur Yapı olarak aldığımız bu güçle daha iyi projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.
1993 yılından bu yana faaliyet gösteren Superbrands, Süper Marka seçiminde öncelikle sektör kuruluşlarının başkanlarından ve otorite isimlerden oluşan seçici kurul tarafından 1023 marka belirleniyor. Daha sonra bu markalar arasından işgücü kalitesi, yaratıcılık, markalaşmaya yaptığı yatırım, marka devamlılığı, sosyal sorumluluk projelerine katkı, çevre duyarlılığı, etik değerlere uyma ve vergi sıralamasındaki yeri gibi kriterlere göre 300 markaya indirgeniyor. Seçilen bu markalar bağımsız araştırma şirketi AC Nielsen tarafından tüketiciye sunuluyor. Tüketici tarafından oylanarak seçilen markalar ise Superbrands listesine girmeye hak kazanıyor. Superbrands 2014 listesinde Sur Yapı’nın da içerisinde bulunduğu 134 ulusal ve uluslararası marka yer alıyor. 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI