28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriSur Yapı peşinatsız, ara ödemesiz ev sahibi yapıyor!

Sur Yapı peşinatsız, ara ödemesiz ev sahibi yapıyor!

Sur Yapı, Mart ayı boyunca İstanbulSultanbeyli’de İdilia ve Sultangazi’de bulunan Vitrin projelerinde‘’mutluluk evinizde, peşinatı teslimde’’ sloganıyla kampanya başlattı. Kampanyakapsamında Sur Yapı, toplamkonut bedeli üzerinden %5 indirim imkanı sağlıyor.Kalan tutar için teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız %75 banka kredisini sabit taksit ödeme fırsatıyla sunuyor. Kalan %25 peşinat ise konutun tesliminde ödeniyor. 
 
1992 yılından bu yana yönetim ve iş merkezleri, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üreten Sur Yapı, düzenlediği kampanyalarla dileyen herkesi ev sahibi yapıyor. İdilia ve Vitrin projelerinde geçerli olacak kampanya kapsamında müşterilere, toplam konut bedeli üzerinden yüzde 5 indirimsağlıyor. Sonrasında müşterilereteslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız ev sahibi olabilecekleri %75 banka kredisini sabit taksitlerle ödeme fırsatı sunuyor. Kalan %25 peşinat ise alınan konutun tesliminde ödeniyor. 
 
Mart ayı boyunca devam edecek kampanyanın geçerli olduğu İdilia projesinde Ağustos 2016’da, Vitrin projesinde ise Aralık 2016’da konut teslimlerigerçekleşecek.
 
Kendi evinin sahibi olmak isteyenler için avantajlı fırsatlar sunduklarını belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas; “Kampanyada konut alıcıları peşinatsız ve ara ödemesiz ev sahibi olabilecek.İdilia ve Vitrin projelerinden ev almak isteyenlere ek olarak yüzde 5 kampanya indirimi uyguluyoruz. Kampanya kapsamındamüşteriler herhangi bir peşinat veya ara ödeme yapmaksızın sadece aylık sabit taksit ödüyor. Peşinatı ise konutlarını teslim aldıklarında ödüyorlar. Böylece konut alıcıları tasarruflarına dokunmadan ve bütçelerini zorlamadan ev sahibi olma fırsatı bulabilecekler .” dedi.
 
Örneğin; Sur Yapı Vitrin projesinde 3+1 800 Bin TL’lik bir ev için toplam konut bedeli üzerinden yüzde 5 kapsamında 40 Bin TL’lik indirim uygulanıyor. Yapılan indirimin ardından 760 bin TL’lik ev için konut teslim tarihine kadar müşteriler yüzde 75’lik krediyi sabit taksitler şeklinde ödüyor. Ara ödemenin alınmadığı kampanya kapsamında yüzde 25’lik peşinat ise anahtar teslim tarihi olan Aralık 2016’da gerçekleştiriliyor. 
 
Örneğin; Sur Yapı İdilia projesinde 2+1 Dubleks 473 Bin TL’lik bir ev için toplam konut bedeli üzerinden yüzde 5 kapsamında 23,650 TL’lik indirim uygulanıyor. Yapılan indirimin ardından 449,350 TL’lik ev için konut teslim tarihine kadar müşteriler yüzde 75’lik krediyi sabit taksitler şeklinde ödüyor. Ara ödemenin alınmadığı kampanya kapsamında yüzde 25’lik peşinat ise anahtar teslim tarihi olan Ağustos 2016’da gerçekleştiriliyor.
 

Vitrin
 
Başta Maslak bölgesi olmak üzere, İstanbul’un en önemli iş ve ticaret merkezlerine yakınlığıyla göze çarpan Sur Yapı Vitrin, Maslak-Levent hattına 5 dakika mesafede, TEM otoyoluna komşu bir konumda yer alıyor. İhale aşamasındaki kabataş – Beşiktaş – Mecidiyeköy – MahmutbeyMetro hattına sadece 1,5 km mesafede yer alan Sur Yapı Vitrin, Atatürk Havalimanı’na da metro ile kolayca ulaşım imkanına sahip. Türk Telekom Arena’ya 13 km, Hasdal Kavşağı’na 7 km uzaklıkta olan Vitrin, yapımı tamamlanmak üzere olan 250 yatak kapasiteli Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ne oldukça yakın bir konumda yer alıyor.
 

İdilia
 
TEM Çamlıca Gişelerine ise yaklaşık 5 dakika mesafede konumlanan İdilia, başta TEM Otoyolu olmak üzere İstanbul Anadolu Yakası’nın en önemli ulaşım kanallarına yakınlığı ile size hayatınızı kolaylaştıracak düzenli bir şehir yaşantısı sunuyor. İnşaatı devam eden ÜsküdarÇekmeköymetro hattının Sultanbeyli üzerinden Sabiha Gökçen Havalimanı'na uzatılma kararı ile birlikte İdilia projesinden Üsküdar başta olmak üzere Anadolu Yakası’nın önemli ilçelerine ve Sabiha Gökçen Havalimanına ulaşım kolaylaşıyor. 3. Köprü Paşaköy gişelerine yaklaşık 6 km, planlanan metro durağına ise yaklaşık 1 km mesafede olan İdilia, ulaşım kolaylığı ile kaçırılmayacak bir yatırım fırsatı sunuyor. İdilia; yapılması planlanan ve bittiğinde Avrupa’nın en büyük şehir hastanesi olması öngörülen yaklaşık 4.100 yatak kapasiteli hastaneye komşu bir konumda yer alıyor.
 
DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI