19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaYazlık ProjelerSundance Residences Bodrum’da 110 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla son 48 daire

Sundance Residences Bodrum’da 110 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla son 48 daire

Bozatlı International tarafından Bodrum’un Turgutreis beldesinin en güzel koylarından biri olan Kadıkalesi’nde hayata geçirilen Sundance Residences & Suites Hotel projesinde satılık residence fiyatları 11 bin Euro’dan başlıyor.

175 residence, 22 odalı butik otel
Denize sıfır konumda 22 bin 568 metrekarelik bir arsa üzerinde konumlanan Sundance Residences & Suites Hotel’de 175 residence daire ve 22 odalı butik otel bulunuyor. 9 blokta 24 farklı tipte ve 68 metrekare ile 222 metrekare arasında değişen büyüklükte residence dairelerin bulunduğu Sundance Residences & Suites Hotel projesinde fiyatlar 110 bin Euro’dan başlayıp 475 bin Euro’ya kadar yükseliyor.

120 ay sıfır faiz, sıfır peşinat!
Denize sıfır özel konumu, 4 bin metrekarelik kum plajı, çevre düzenlemesi, konforlu iç mimarisi, açık havuzları, restoranları, barları, spor tesisleri ve hayatın tüm stresinden arındıran spası ile yaşam felsefesini değiştirmek isteyenleri Sundance Residences Bodrum ödeme koşulları kapsamında yüzde 0 peşinat, 120 ay vade, 0 faiz  ile tapu sahibi olmaya davet ediyor.

5 kilometrelik yürüyüş yolu
Kumsalda yer alan 90 metrelik ahşap iskelesi; güneşin, denizin ve yeme-içmenin tadını çıkarmak isteyen tüm daire sahiplerine doğanın kusursuzluğunu yaşatıyor. Tamamı sahil şeridinde 5 kilometrelik yürüyüş yoluna sahip tesisle aynı sahil şeridi üzerinde bulunan D-Marin, tekne sahiplerine son teknoloji ile donatılmış bir liman sağlıyor. Sundance Residences & Suites Hotel, şehir hayatının konforunu, tatil atmosferi ile birleştirerek  spor ve sosyal yaşam tesislerini 12 ay hizmete açık tutuyor.

Sundance Residences & Suites Hotel Bodrum iletişim
0 212 445 55 77
www.sundanceresidences.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI