28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriStüdyo 24 stil seçimlerinde ilginç sonuç

Stüdyo 24 stil seçimlerinde ilginç sonuç

Hızla tamamlanan ve konsept seçimleri yapılan Stüdyo 24’lerde 50 yaş üzeri yatırımcıların %45’i POP stilini tercih etti.
 
Farklı stil sahiplerine farklı tasarımlar sunan Stüdyo 24; belirlediği POP, COZY ve MODERN konseplerini, dairelerini satın alanların beğenisine sundu. Yapılan seçimlerde ilginç bir sonuçla karşılaşılarak, 50 yaş üzeri daire sahiplerinin tercihini POP stilinden yana kullandığı görüldü. Bu sonuç, 50 yaş üzeri yatırımcıların yeni yaşam stillerine dair daha genç bir yaklaşımla seçim yaptıklarını ortaya koydu.
 
Oldukça renkli ve geçerliliği en iddialı yaşam anlayışının konsepti olan POP stilinin yanı sıra, 50 yaş üzeri diğer yatırımcıların %30’unun MODERN, diğer %25’inin ise COZY konseptini tercih ettiği görüldü. Seçim yapan 50 yaş üzeri yatırımcıların %45’ini oluşturan bu sayının seçimler devam ettikçe artması bekleniyor.
 
Seçim yapanların neden yoğun olarak POP stilini tercih ettiği konusunda yorumda bulunan Stüdyo 24 Yönetim Kurulu Başkanı Ahmethan Yılmaz; “ Pop stili, duyguları renge dönüştüren ve çevresine enerji veren bir tarz olduğundan, müşterilerimizin kendini daha iyi ifade ettiği bir yaşam alanı olarak bu stili tercih ettiğini düşünüyoruz.” dedi.
 
Hayatı, en iddialı renklerle yaşayanlar için POP!
 
Işığın en güzel yansıması renklerle bezeli bir bakış aralığı sunan Pop tarzı, daha genç bir yaklaşımla geleceği yakından takip ediyor. Bu dinamik tarz, yüksek enerjisi ile kişisel dünyalara farklı açılarda yeni estetik çözümler sunuyor.
 
İnşaatın büyük bir kısmının tamamlanması ile, stüdyoları estetik ve modern alanlarla farklı deneyimlere dönüştürmeye başlayan Stüdyo 24, dilediği konsepti seçen müşterilerine yaşam alanlarını kişiselleştirme imkanı sunmaya devam ediyor. Solo yaşam kavramını tarif eden Pop, Modern ve Cozy stüdyo stilleriyle evinizi kısa sürede kent yaşamının arzu nesnesi haline dönüştüren Stüdyo 24, yaşam mekanlarına yeni anlamlar kazandırmaya devam ediyor. 
 
STÜDYO 24
 
Farklı stil sahiplerine farklı tasarımlar sunan marka, stüdyonuzu seçeceğiniz POP, COZY veya MODERN tarzlardan birinde
tasarlayarak teslim ediyor!
 
İnşaatın büyük bir kısmının tamamlanması ile, stüdyoları estetik ve modern alanlarla farklı deneyimlere dönüştürmeye başlayan Stüdyo 24, dilediği konsepti seçen müşterilerine yaşam alanlarını kişiselleştirme imkanı sunuyor. Solo yaşam kavramını tarif eden Pop, Modern ve Cozy stüdyo stilleriyle evinizi kısa sürede kent yaşamının arzu nesnesi haline dönüştüren Stüdyo 24, yaşam mekanlarına yeni anlamlar kazandırmaya devam ediyor.
 
Emlak Konut GYO ve EPP güvencesiyle Ispartakule’de hayata geçirilen Stüdyo 24, inovatif özelliklerinin ve renkli kimliğinin yanında fırsatlarıyla da en çok konuşulan proje olmaya devam ediyor. Günümüzün en değerli yatırım bölgesi olan Ispartakule’de hayat bulan stüdyoların teslim tarihi Mayıs 2014’e çekilerek, yatırımcıların hayallerindeki stüdyolara daha erken kavuşmasına olanak sunuluyor.
 
STÜDYO 24 FİYAT
 
Türkiye’nin ilk stüdyo markası Stüdyo 24, İtalyan tasarımı stüdyolar için cazip bir teklif sunuyor. 850 TL’den başlayan aylık sabit taksit ve 24 bin TL’lik peşinatı teslimde ödeyerek sahip olunabilen stüdyolar, %1 KDV avantajı sağlıyor. Ayrıca 60 aya %0,65 faiz avantajı sunan Stüdyo 24, yatırımcılara düşük faizle ev sahibi olma imkanı da sunuyor.
 
Yakın geleceğin en trend yaşam merkezlerinden biri olarak öngörülen Stüdyo 24, ideal büyüklüklerde tasarlanmış stüdyolar ile, kullanılmayan alanların getirdiği yüksek satış fiyatlarını ve daire giderlerini ortadan kaldırıyor. Ekonomik ve pratik ev yaşamını, estetik ve modern alanlarla farklı bir deneyime dönüştürüyor. “Bir+Sen” sloganıyla yeni nesil “stüdyo” anlayışı sunan Stüdyo 24’ler, 38 metrekareden 207 metrekareye kadar uzanan, tamamı geniş yaşam felsefesi ile projelendirilmiş Türk-İtalyan ortak mimari çalışmasıyla farklı dizayn seçenekleri sunuyor.
 
Stüdyo 24 Sosyal Alanlar 
 
Ayrıca, Stüdyo 24 dairelerinden satın almış ve bir yakınının da stüdyo daire almasını sağlamış herkese 1 yıl aidat ödememe fırsatı da sunuluyor. Aidat; resepsiyon, lobi, fitness, açık havuz, kapalı garaj, toplantı odası, cep sineması ve teras gibi yaşamı kolaylaştıracak ve günün her saatine keyif katacak tüm rezidans hizmetlerini kapsıyor.
 
 
0212 687 24 24

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI