22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriStill İstanbul Diamond’da 10 bin 450 TL peşinat, cazip fiyatlar

Still İstanbul Diamond’da 10 bin 450 TL peşinat, cazip fiyatlar

 64 milyon TL yatırım değeriyle hayata geçirilen Still İstanbul Diamond, 10 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 29 bin metrekare inşaat alanına sahi. Projede 577 metrekare büyüklüğünde sosyal tesis alanı bulunuyor. Yüzde 85’i yeşil alana ayrılan Still İstanbul Diamond’da 5 ve 6 katlı 2 blokta toplam 214 konut yer alıyor.

Lokasyon

Anadolu Yakası’nın gün geçtikçe gelişen ve değerlenen bölgesi Kurtköy’de  hayata geçirilen proje, Sabiha Gökçen Havalimanı‘na, ViaPort Alışveriş Merkezine, Pendik Marina’ya ve Tem Otobanına olan yakınlıgıie dikkat çekiyor.

Still İstanbul sosyal donatı alanları

Still Cinema
 
Yaz akşamlarında seyrettiğimiz açıkhava filmlerinin keyfi, özlemle hatırladığımız anılarımızda kaldı. Still Cinema, bu eski ve keyifli geleneği sizin bahçenize taşıyor. Şimdi kendi sinemanızda, patlamış mısırınızı yerken, seçeceğiniz filmi izleme imkanına sahipsiniz. Dostlarınızla film izlerken eski sinemalardaki coşkulu ortamı yakalamak için Stillistanbul'da minderiniz hazır.
 
Havuz
 
Gün boyu hoşça vakit geçirebileceğiniz özgün bir bahçeye sahip olan Stillistanbul'da her gününüz tatil havasında geçecek. Still Lokal'de bahçe manzarası eşliğinde yapacağınız güzel bir kahvaltının ardından, havuza girebilir ya da kitabınızı alıp, meyve ağaçlarının gölgesinde dinlenebilirsiniz.
 
Teraslar
 
Stillistanbul'da seçenekleriniz oldukça fazla. İster güneş banyosu, ister barbekü partisi olsun, havuzbaşı ile aynı konfora sahip teraslar, sitedeki en ideal köşelerinizden biri olacak.
 
Oyun grupları
 
Bu yemyeşil çocuk cennetinde çocuklarınız meyveleri dalında tanıyacak, çimler üzerinde özgürce koşup eğlenebilecekler. Tırmanma duvarında atacakları her adımda heyecanlarını doruğa taşıyacaklar. Trambolinde zıplamanın tutkusu evde zıpladıkları hiç bir şeye benzemeyecek. 
 
Still Fitness Club
 
Sitenin merkezinde ve doğanın ortasında sosyal bir tesis halinde sunulan Still Club; fitness salonu, sauna, masaj odaları, toplantı ve sunum odalarına kadar bir çok amacak hitap ediyor. Still Club'da önünüzde muhteşem bir doğa manzarası var. Tavandan yere kadar uzanan camların önünde, kışın kar manzarasını seyrederek, yazın ise camlar açıldığında içeriye dolan bol oksijenli havanın eşliğinde spor yaparken saatlerin geçmesini istemeyeceksiniz.
 

Still İstanbul fiyat bilgisi

Daire büyüklükleri 57 ile 82 metrekare arasında değişen 1+1’ler; 86 ile 119 metrekare arasında değişen açık mutfaklı 2+1’ler; 107 ila 119 metrekare arasında değişen 2+1’ler ve 140 ila 156 metrekare arasında değişen 3+1’lerden oluşan projede fiyatlar ise 209 bin TL’den başlayarak 555 bin TL’ye kadar yükseliyor.

120 ay vade imkanı

Yeşilyurt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yeşilyurt fiyat politikaları ile ilgili yaptığı açıklamada: “Sıfır faiz uygulamasının gündemde olduğu inşaat sektöründe biz de projemizde 24 ay sıfır faizle konut satışı yapıyoruz. Peşinat olarak ise konut bedelinin minimum yüzde 5’i kadarını alıyoruz. Bunun yanı sıra peşin ödemelerde yüzde 10 indirim ve dileyen müşterimiz için 120 aya kadar vade imkanı sağlıyoruz” dedi.

Sabiha Gökçen Havaalanı’na 2.5 km uzaklıkta yükselen projenin gerek konumu gerekse sahip olduğu avantajları sayesinde tamamlandığında yüzde 40’lara varan prim yapacağının altını çizen Yeşilyurt, projenin yükseldiği lokasyon hakkında; “Still İstanbul Diamond projesi, bulunduğu mevkii ve ulaşım ağına olan yakınlığı ile ayrıcalıklı bir konumda yer alıyor. Projemiz, Sabiha Gökçen Havalimanı‘nın yanı sıra ViaPort Alışveriş Merkezi’ne, Pendik Marina’ya ve TEM otobanına olan yakınlığı ile hayatın merkezinde olmanızı sağlıyor” diye konuştu.

Proje teslim tarihi

Projenin Aralık 2015'te anahtar teslimlerinin yapılması planlanıyor.

Stil İstanbul İletişim

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI