28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriStill İstanbul Diamond yılbaşı kampanyası

Still İstanbul Diamond yılbaşı kampanyası

Anadolu Yakası’nın gün geçtikçe gelişen ve değerlenen bölgesi Kurtköy’de 64 milyon TL yatırım değeriyle hayata geçirilen Still İstanbul Diamond, AVT Mimarlık’tan Ayhan Yıldız imzası taşıyor.

10 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 29 bin metrekare inşaat alanına sahip projede 577 metrekare büyüklüğünde sosyal tesis alanı bulunuyor. Yüzde 85’i yeşil alana ayrılan Still İstanbul Diamond’da 5 ve 6 katlı 2 blokta toplam 214 konut yer alıyor. 

Yılbaşı kampanyası olarak geliştirilen indirim kapsamında liste fiyatları üzerinden yapılan indirimlere ek olarak artı yüzde 2 indirim uygulanacaktır. Kampanya 31 Aralıkta son buluyor.

Fiyatlar 209 bin TL'den başlıyor

Daire büyüklükleri 57 ila 82 metrekare arasında değişen 1+1’ler; 86 ila 119 metrekare arasında değişen açık mutfaklı 2+1’ler; 107 ila 119 metrekare arasında değişen 2+1’ler ve 140 ila 156 metrekare arasında değişen 3+1’lerden oluşan projenin 2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor. Projede liste fiyatları 209 bin TL’den başlayarak 555 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Sosyal donatılar

Sosyal alanlarında; fitness center, açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odaları, hamam, jakuzi, hobi alanları (bilardo-masa tenisi-langırt v.b.), basket sahası, hobi bahçesi, barbekü alanı, kafe, çocuk oyun alanları, park, ve trombolin bulunan Still İstanbul Diamond’da, 214 araç kapasiteli kapalı otopark ve misafir otoparkı da mevcut.

Still İstanbul Diamond lokasyon

Sabiha Gökçen Havaalanı’na 2.5 km uzaklıkta yükselen Still İstanbul Diamond projesi, bulunduğu mevkii ve ulaşım ağına olan yakınlığı ile ayrıcalıklı bir konumda yer alıyor. Proje, ViaPort Alışveriş Merkezi’ne, Pendik Marina’ya ve TEM otobanına olan yakınlığı ile de hayatın merkezinde olmanızı sağlıyor.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

 

Eda ELİBOL/emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI