19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaYeni ProjelerStar Residence Çorlu 270 Bin Lira'ya

Star Residence Çorlu 270 Bin Lira’ya

Nur Yapı'nın Tekirdağ Çorlu'da hayata geçirdiği Star Residence Çorlu'da daireler 270 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.
 
Çorlu'da 12 bin 672 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Star Residence Çorlu, geniş yeşil alanıyla öne çıkıyor. 134 Daire ile 19 işyerinin bulunduğu projenin arsa alanının yüzde 65'inin yeşile ayrıldığı belirtiliyor.
 
Star Residence Çorlu Teslim Tarihi
 
Teslimlerin Kasım 2015'te başlayacağı ifade edilen Star Residence Çorlu'da 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon Daire seçenekleri yer alıyor. Daire alanlarının 185 metrekare ile 432 metrekare arasında olduğu projede en düşük fiyatın 270 bin lira olduğu ifade ediliyor.
 
Star Residence Çorlu Daire Fiyatları
 
Fiyatların 270 bin liradan başladığı Star Residence'ta dairelerin metrekare birim fiyatları 1.600 liradan başlıyor. 
 
Proje 2 Blok Halinde Yükseliyor
 
Star Residence Çorlu, zemin + 9 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Daireler bir adet bulaşık makinesi, bir adet fırın, bir adet ocak ve bir adet davlumbaz olacak şekilde teslim ediliyor.
 
Star Residence Çorlu Sosyal Donatıları
 
Star Residence Çorlu, havaalanı, okullar ve hastaneler bölgesine yakın bir konumda yükseliyor. Bir adet açık ve Kapalı Havuz, çocuk oyun ekipmanları, fitness salonu, cafe, basketbol sahası ve voleybol sahasının bulunduğu projede her daireye yeterli 1 araçlık Otopark alanı tahsis ediliyor.
 
 
Projede açık ve kapalı yüzme havuzu, Helikopter Pisti, 9'uncu kat terasta fitness merkezi, 9'uncu kat terasta kapalı ve açık cafe, yürüyüş parkurları, toplantı ve partiler için özel alanlar, yüzme ve Süs Havuzları, seyir ve dinlenme terasları, cep sineması ve kapalı çocuk oyun odası bulunuyor. 
 
Star Residence Çorlu Nerede?
 
Star Residence Çorlu'nun satış ofisi, Tekirdağ Çorlu, Olimpia İş Merkezi kat 2 numara 62 (Orion AVM karşısında yer alıyor.)
 
Star Residence İletişim Bilgileri:
 
 
Telefon: (0282) 673 30 08
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI