20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaFırsat ProjeleriSoyak Evostar'dan 48 ay sıfır faiz! 184 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Soyak Evostar’dan 48 ay sıfır faiz! 184 bin TL’den başlayan fiyatlar!

Soyak’ın İstanbul’un yükselen değeri Halkalı’da yer alan 1000 konutluk projesi Soyak Evostar, hemen teslim evlerin ödemelerinde fırsatı bolluğu sunuyor. Kampanyadan isteyen 48 ay 0 faizle, isteyen yüzde 10 peşin indirimle, isteyen vade farksız 10 eşit taksitle, isteyen de 120 ay 0,76 faizle ev sahibi olabiliyor.

İster sıfır faiz, ister indirim
Gayrimenkul sektöründe her zaman öncü projelere imza atan Soyak’ın konut projelerinden Halkalı’da yer alan ve yeni bir yaşam tarzı sunan Soyak Evostar’da evlerin hemen teslim edilmesinin yanı sıra, ödemede de 4 farklı fırsat sunuluyor. Kampanyada isteyen 48 ay 0 faizle, isteyen yüzde 10 peşin indirimle, isteyene vade farksız 10 eşit taksitle, isteyen de 120 ay 0,76 faizle ev sahibi olabiliyor.

Fiyatlar 184 bin TL’den başlıyor
“Evler hazır, fırsat hazır” sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında satılık daire fiyatlarının 184 bin TL’den başladığı Soyak Evostar projesinin teslim tarihi ise bugün. Daha doğrusu Soyak Evostar’da daireler hemen teslim ediliyor. Kampanyanın son tarihi ise 23 Nisan. Kampanya, “diğer projeleri tek tek dolaşmaktan kurtaracak bir+bir fırsatı” sloganına da sahip.

Soyak Evostar ödeme seçenekleri
Soyak Evostar projesinin ayrıntılı ödeme seçenekleri için tıklayın…

KDV oranı yüzde 1
Bu seçeneklerin dışında Soyak Evostar’dan ev satın almak isteyenler yüzde 10 peşin indiriminden ya da vade farksız 10 eşit taksit seçeneğinden yararlanabiliyorlar. Soyak’ın tüm projelerinde olduğu gibi Soyak Evostar projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 1 KDV taahhüdünden de yararlanabiliyorlar. Alırken de otururken de daha az ödeme yapılmasına imkan tanıyan Soyak Evostar’da gereksiz hacimlerden doğan satış fiyatları, ekstra ısıtma, soğutma, elektrik, su, temizlik ve aidat giderleri en aza indirildi.

Soyak Evostar iletişim
444 0 795
www.soyak.com.tr

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI