16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerSotheby’s International Realty, portföyüne markalı konutları da ekledi

Sotheby’s International Realty, portföyüne markalı konutları da ekledi

 

Bir  Nef keşfi olan Foldhome sisteminin  uygulandığı  NEF Flats Levent 163’ün satış ve kiralama Turkey Sotheby’s International Realty üstlendi. 
 
59 metrekare ile 112 metrekare arasında farklılık gösteren, büyük bir kısmı 1+1 ve loftlardan oluşan Nef Flats Levent 163’te 308 daire bulunuyor. Normal dairelerde 4 metre, loft dairelerde ise 6 metre olan tavan yüksekliğiyle dikkat çeken proje, İstanbul’a yeni bir soluk getiriyor.
 
Sotheby’s International Realty Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Hitay konuyla ilgili olarak; “Turkey Sotheby’s International Realty olarak 2 yıldır Türkiye pazarındayız ve çok değerli bir portföye ulaştık. Müşterilerimize sunduğumuz kaliteli ve çok özel hizmet anlayışımızı artık markalı konut alanında da göstermek istiyoruz. Son 5 yıllık periyotda doğru proje ve doğru lokasyon tercih edildiğinde markalı konutlara yapılan yatırım çok yüksek prim yaptığını ve getiri bazında da altına oldukça yaklaştığını görüyoruz. Hem markalı konutların prim yapması, hem de yerli ve yabancı yatırımcıdan gelen yoğun talep üzerine Sotheby’s International Realty Türkiye ofisi olarak, portföyümüze markalı konut projelerini eklemeye karar verdik. Son olarak, portföyümüze kattığımız NEF Flats Levent 163’ü de hem yerli, hem de yabancı yatırımcılarla buluşturacağız. NEF’in sahip olduğu özellikleri ve lokasyonuyla yoğun ilgi göreceğine inanıyorum. Önümüzdeki dönemde portföyümüze yeni markalı konut projelerini eklemeye devem edeceğiz. Turkey Sotheby’s International Realty olarak, uluslararası networkümüzün bize verdiği güç ve sunduğumuz kaliteli hizmet ile markalı konut projelerinin satış ve pazarlamasında iddialı olduğumuzu söyleyebilirim” şeklinde konuştu.
 
Editöre Not:
Nef Hakkında:İnce düşünülmüş yaşam alanları tasarlayan NEF’in farklı yaşamlara ve tarzlara uygun projeleri bulunuyor. İçinde ev, ofis, suit, apartman, flat, dorm ve rezidans olmak üzere yedi seri barındıran NEF, tasarıma verdiği önemle, yapılmakta olan diğer tüm projelerden ayrışıyor. Alışılmışın dışındaki projeleri ve patentli keşifleri olan Foldhome ve Foldoffice’te, birlikte çalıştığı dünyanın önemli tasarımcılarının ürünleri ile dünya çapında ilgi çeken NEF, tasarımın insanlar için bir lüks değil, yaşam biçimi olmasını hedefliyor.
 
Foldhome Sistemi Hakkında: İnsanların konutlarından beklentilerini karşılayan, işlevsel alanlar yaratan ve yeni bir yaklaşım olan Foldhome, kullan-öde sistemi ile siz istediğiniz zaman dilediğiniz odayı evinize ekleyip dilediğinizde de çıkarabileceğiniz, üstelik bedelini de  sadece kullandıkça ödeyeceğiniz bir yaşam alanı sunuyor. Efektif yaşam sanatı olarak da adlandırılan sisteme göre siz 1+1 bir ev aldığınızda aslında 24 odalı bir eve ait bütün imkanlardan yararlanıyorsunuz. Foldhome sistemin uygulandığını 'NEF Flats 163 Levent'te de sinema salonundan, misafir odalarına; teras jakuziden,parti odasına kadar bir çok foldhome ünitesini 5 ile 15 TL arası kiralayabiliyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI