24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaYazlık ProjelerSolemar Adabükü, Bodrum'da eşsiz bir yaşam sunuyor

Solemar Adabükü, Bodrum’da eşsiz bir yaşam sunuyor

Yaşamın tüm stresini geride bırakıp, Bodrum’da yepyeni bir hayata merhaba demek, Bodrum’un en sakin koylarına sahip olan Adabükü’nde her şeyden uzakta bir hayatı kucaklamak, sakin bir sahil kasabasında yaşayıp şehrin her imkânına anında sahip olmak, havaalanından sadece 10 dakikada evinize ulaşıp, bahçenizde Ege’nin güzelliğini seyre dalmak Seba İnşaat tarafından hayata geçirilen Solemar Adabükü projesinde mümkün olacak..

Şu anda oturumun başladığı projede inşaatı devam eden villalarda bulunuyor. 134 adet villanın yer aldığı projenin tam teslimi ise Mayıs ayında gerçekleşecek.

Yüzde 30’u satılan Solemar Adabükü’nde fiyatlar 165 bin euro ile 508 bin euro arasında değişiyor.

Nakit ödemelerde indirim fırsatı sunulan projede kalan evlerin sayısına göre ödeme kolaylığı ve ekstra indirim sunuluyor.

Solemar Adabükü’nün modern ve geniş kapsamlı sosyal tesislerinde, yüksek kaliteli bir hayat için gerekli olabilecek her ayrıntıyı bulabiliyorsunuz. Gelişmiş spor imkanları, siteye ait özel iskele, kafeterya, havuz, bar, deniz kenarı bar, mini market ve cafeler, siteye ait özel hobi odaları, havalimanı ve belirli noktalara servisler projenin sosyal donatı alanı içinde yer alıyor.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI