15 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriSofa Loca'da fiyatlar cazip, ödemeler kolay

Sofa Loca’da fiyatlar cazip, ödemeler kolay

150 lüks konuttan oluşan Sofa Loca’da tamamı geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip 3+1, 4+1 ve 5+1 tiplerinde daireler yer alıyor.

Sofa Loca nerede?

Ankara'nın gözde ve en hareketli bölgelerinden Eskişehir yolu üzerinde, Başkent Üniversitesi Kampüsü’nün hemen yanında, Konutkent kavşağında yükseliyor.

Ankara'da örnek teşkil edecek

Geleneksel Türk mimarisi ve aile yaşamının gereklerini de bünyesinde barındıran, SofaLoca’da akıllı ev anlayışının yanında çevreci donatılara da yer verildi. Projenin yükseleceği 18 bin 228 metrekarelik alanının yüzde 70’i, bitkiler, şelale ve süs havuzlarının yer aldığı zengin peyzaja ayrıldı.

Sosyal donatı alanları

Çevreci donatılarıyla Ankara’da örnek teşkil edecek SofaLoca’nın, her katında atık ayrıştırma sistemi, güneş enerjisi panelleri ve elektrikli araç şarj istasyonları gibi teknolojik donatılar yer alıyor.

Sosyal donatılarıyla da şehrin en gözde projeleri arasında yerini alacak olan SofaLoca’da; fitness, squash salonu, spor salonları, hamam ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra, havuz başı kafeterya, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark imkanı sunuluyor.

Sofa Loca'da fiyatlar

3+1 daireler 656 bin TL ile 765 bin TL arasında

4+1 daireler 750 bin 500 TL ile 878 bin TL arasında

5+1 daireler 1 milyon 97 bin 500 TL ile 1 milyon 211 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışta.

Sofa Loca ödeme planları

Sofa Loca projesinde liste fiyatları üzerinden taksit imkanı sunuluyor. Yüzde 25 peşin ödeme yapılması durumunda, 120 ay vade imkanı sunuluyor.

Yüzde 40 peşinat ödemesi yapılarak, 30 aya kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor.Projede ayrıca yüzde 1 peşinat verilerek,  yüzde 75 banka kredisi kullanılarak, da ev sahibi olunabiliyor.

Sofa Loca projesinde kişiye özel ödeme planları da çıkarılabiliyor. 

Sofa Loca teslim tarihi

Sofa Loca projesinde daire teslimlerinin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor. 

DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ

   

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI