28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriSky Bahçeşehir'de ön talep avantajları için son gün 31 Ocak

Sky Bahçeşehir’de ön talep avantajları için son gün 31 Ocak

"Ailenizi Göklere Çıkartın'' sloganıyla ön talep sürecini sürdüren İstanbul Bahçeşehir projesinde resmi satışlar 31 Ocak Cumartesi günü ön talep sürecinin sona ermesi ile başlayacak.

Sinan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Sky Bahçeşehir projesi 11 katlı 4 blok halinde yükseliyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan proje ön talep sürecine 40 daire ile başladı.

Butik  proje

Sky Bahçeşehir, 194 seçkin aile ile buluşmayı bekliyor. 13 bin 53 m2’lik alan üzerinde kurulan Sky Bahçeşehir’de, 116 adet  2+1, 66 adet 3+1 ve 12 adet 4+1 daire olmak üzere toplam 194 adet daire bulunuyor. Zemin +11 katlı 4 blok halinde inşa ediliyor.

Eşsiz manzara

Sky Bahçeşehir’deki dairelerin her biri, projenin eşsiz manzarasından üst düzeyde yararlanacak şekilde tasarlandı. Uçsuz bucaksız, panoramik bir manzara sunan Proje, doğanın yeşili ile gökyüzünün mavisini harmanlayarak her mevsimde ayrı bir güzellik sunuyor.

Değerli lokasyon

Sky Bahçeşehir, Tem  Otoyolu’na 5 dk,  Bahçeşehir Gölet’e 1,5 km, yapımı devam eden raylı sisteme 10 dk. uzaklıkta konumlanıyor. Kanal İstanbul, 3. Havalimanı ve 3. Köprü gibi İstanbul’un yönünü değiştirecek olan büyük projelere oldukça yakın oluşu Sky Bahçeşehir’e stratejik anlamda da değer kazandırıyor. Hastane, AVM ve eğitim merkezlerinin hemen yanıbaşında olan Proje,  Bahçeşehir PazarTürk’ün yeni lokasyonuyla ise karşılıklı yer alacak.

Zengin sosyal donatılarla keyifli bir hayat

Sinan Gayrimenkul, Sky Bahçeşehir Projesi kapsamında; kapalı yüzme havuzlarından çocuk oyun  alanlarına, 7/24 güvenlikten kapalı otoparka kadar pek çok donatıya da yer veriyor. Projede; Sauna, hamam, fitness merkezi, dinlenme alanları, kapalı otopark,  amfi tiyatro, mini futbol sahası, basketbol sahası, paten ve kaykay parkurları ile dev satranç alanı gibi sosyal imkanlar da bulunuyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYIN

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI