22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut Projeleri‘Size Göre Ödeme’ kampanyasında son gün 31 Aralık

‘Size Göre Ödeme’ kampanyasında son gün 31 Aralık

Bu yıl 70’inci yaşını geride bırakmaya hazırlanan Pekdemir İnşaat’ın Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı kampanya büyük bir ilgiyle devam ediyor. “Bize Göre Değil Size Göre Ödeme” sloganıyla başlatılan kampanya 31 Aralık’ta sona eriyor.

Kocaeli’nin 936 konutluk en büyük markalı konut projesinde ev sahibi olmak, Pekdemir kalite ve güvenine sahip konutlardan ekonomik koşullarda satın almak isteyenler çok çeşitli ve her biri cazip ödeme seçenekleri içinden kendi ödeme modellerini, kendi koşullarına uygun olarak belirleyebiliyor.

Kocaeli tarihinde bir ilk olan kampanyada, Evimiz Kocaeli’nin sunduğu güvenli ve konforlu yaşam imkanından yararlanmak isteyenlere, her keseye uygun olabilecek ödeme seçenekleri sunuluyor. Tercihlerine ve ödeme koşullarına göre isteyenler peşinatsız ödeme veya vade farksız ve faizsiz ödeme modellerinden yararlanabiliyor.

Arzu edenler, yüzde 0.59 gibi oldukça özel faiz oranıyla uzun vadeli kredi kullanmayı tercih etme imkanına sahipler. Ara ödemeli model de ödeme seçenekleri arasında. Bu seçeneklerden uygun şartlarda karma ödeme modeli oluşturmak isteyenlere de gerekli kolaylıklar sağlanıyor.

70 yıla uzanan Pekdemir kalite ve güvenini taşıyan ve yüzde 75’inin satışı tamamlanmış olan 936 konutluk bu görkemli projede ev sahibi olmak için son fırsat tarihi ise 31 Aralık 2014.

Gerek yatırım değeri gerek oturma tercihleri açısından Kocaeli’nin en gözde bölgelerinden Başiskele’de inşası hızla devam eden Evimiz Kocaeli projesinde teslimler ise sadece yedi ay sonra, Temmuz 2015 tarihinden itibaren başlıyor.

Mert Pekdemir: Seçme şansı ve seçeneği bol

Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, şirketin “70’inci yıl gurur projesi” Evimiz Kocaeli’nde ev sahibi olmak isteyenler için büyük kolaylık sağladıkları kampanyanın 31 Aralık gününde sona ereceğini hatırlattı. Pekdemir, kampanyaya ilişkin şu bilgileri verdi:

 “Müşterilerimizden gelen geri bildirim ve talepleri dikkate alarak çok farklı seçenekler oluşturduk ve müşterilerimize kendilerine uygun ödeme modelini seçme imkanı yarattık. Bu nedenle de kampanyanın sloganını ‘bize göre değil size göre ödeme’ diye belirledik. Evimiz Kocaeli’nde ev sahibi olmak isteyenler çok farklı ve avantajlı ödeme seçeneklerinden birisini tercih etme veya karma bir model oluşturma imkanı sağladık. Kampanya ilgi uyandırdı ve başarıyla devam ediyor. Kocaeli halkını ve özellikle projemizi daha önce ziyaret etmiş olanları bu fırsatı değerlendirmeye çağırıyoruz. Gelsinler, kendilerine en uygun ödeme modelini birlikte belirleyelim ve onları bu görkemli yaşam alanının bir parçası haline getirelim.”

Kampanyada herkese ve her keseye uygun ödeme seçeneği sunduklarını belirten Pekdemir, ödeme seçenekleri hakkında da şöyle konuştu:

“Bu kampanyada hemen herkes için bir çözüm var. Peşinatsız ev almak istiyorum diyene bu kampanyada çözüm var. Vade farksız ödeme yapmak istiyorum diyene çözüm var. Vade farksız ve faizsiz ödeme yapmak istiyorum diyene çözüm var. Çok uygun ve düşük bir faiz oranıyla uzun vadeli kredi kullanarak ev sahibi olmak istiyorum diyene çözüm var. Böyle müşterilerimiz için yüzde 0.59 gibi piyasa seviyesinin oldukça altında bir orandan kredi kullandırıyoruz. Öte yandan, ara ödemeli bir planla ödeme yapmak istiyorum diyene yine çözüm var. Karma bir ödeme planı oluşturmak istiyorum diyene de çözüm var.”

112 bin TL'ye kalite ve güven

122 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen Evimiz Kocaeli’nin yüzde 75’i yeşil alana ayrılmış durumda. Pojede 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşan, 91 metrekare ile 193 metrekare arası büyüklüklere sahip, altı farklı tipte daire bulunuyor. 2+1 daireler 112 bin liradan, 3+1 daireler 162 bin liradan, 4+1 daireler ise 249 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta.

Şehir merkezine sadece yedi dakikalık mesafede, şehre çok yakın ama kentin gürültü ve karmaşasından uzak bir lokasyonda, Kocaeli’nin yükselen yıldızı Başiskele’de hayata geçecek projede yaşamı keyifli hale getirecek her türlü sosyal donatı düşünülmüş durumda.

2 bin metrekarelik dev bir göletin de içinde bulunduğu yürüyüş parkurları, rekreasyon alanları, iki adet basketbol sahası, görkemli bahçe ve çevre düzenlemesi de Pekdemir bütünleşik kalite anlayışının birer ürünü. 7×24 kameralı güvenlik sistemine sahip projede, profesyonel bir site yönetimi işbaşında olacak.                                         

Fiyatlar

2+1 : 112.000 TL'den

3+1 : 162.000 TL'den

4+1 : 249.000 TL'den satışa sunulmaktadır.

 

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI