20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaYeni ProjelerSinpaş Marina Ankara metrekaresi 3 bin 900 liradan satışa çıktı!

Sinpaş Marina Ankara metrekaresi 3 bin 900 liradan satışa çıktı!

Ankara'da basına lanse edilen Sinpaş Marina Ankara projesinin Marina Towers etabı satışa çıktı. Projenin detayları hakkında Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik ve Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik bilgi verirken, projenin reklam yüzü Hülya Avşar'da toplantıda yer aldı.
 
BASIN TOPLANTISINI AŞAĞIDAKİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ!
 

Basın toplantısında konuşan Ahmet Çelik, projenin reklam yüzü Hülya Avşar için "Projemizde birçok sosyal yaşam unsurları var, reklam yüzümüz bunlarla özdeşleşmeliydi. Kayak yapmalı, tenis oynamalı, spora düşkün olmalı ve gözleri mavi olmalı gibi… Ve tabii ki tüm bunlarla birebir örtüşen Hülya Avşar'dı." dedi.
 
Hülya Avşar ise "Benimle birlikte kızım Zehra da kampanyada yer aldı. Anne kız ilk kez kamera karşısına geçtik. Ankara için birçok ilki barındıran projede, bu bizim için de bir ilk oldu." dedi.İlk kez bir konut projesinin yüzü olan Hülya Avşar reklamında yer aldığı diğer sektörlere göre  gayrimenkulün daha kazançlı olduğunu söyledi.Proje için üç reklam filmi çekilecek.
Ahmet Çelik, 2015’te 40. yıllarını da kutlamak amacıyla aldıkları toplam 6 milyar liralık yatırım kararının 1.5 milyar lirasını Marina Ankara için kullanacaklarını vurguladı.
Ankara Boğazına 2 km cepheli
İmrahor Vadisi’ne yapılması planlanan 12 kilometrelik boğaz-kanalın  projelerinin sınırında olduğunu ifade eden Ahmet Çelik, “Bir yandan biz yapıyoruz bir yandan onlar yapıyor. Projenin iki kilometresinde biz varız” dedi.
 
Toplantıda projeyle ilgili ayrıntılı bilgileri Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik verdi. Ankara'ya kumsalı ve denizi getiren bu projenin detaylarını anlattı.
 
Metrekaresi 3 bin 900 lira!
 
3 etaptan toplam 2 bin 518 konuttan meydana gelen Marina Ankara projesinde Marina Towers 3 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Projenin diğer etapları olan Sardunya ve Portofino'da satışların 2015 yılının Eylül ayında başlaması planlanıyor.
 
Daireler Ankara ve Eymir Gölü manzaralı!
 
3 kule halinde yükselen Marina Towers etabında yer alan daireler Ankara ve Eymir Gölü manzarasına hakim. Marina Towers 1+1’den 7.5+1'e kadar farklı daire seçenekleriyle toplam 912 adet konuttan meydana geliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 69 metrekare ile 444 metrekare arasında değişiyor.
 
MAHMUT SEFA ÇELİK RÖPORTAJINI AŞAĞIDAKİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ!
 
 
Lansmana özel yüzde 7 indirim ve cazip ödeme seçenekleri!
 
Marina Towers projesinde teslimlerin 30 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenlere ise yüzde 7 lansman indirimi uygulanıyor. Ayrıca yüzde 10'dan başlayan peşinatlarla firma bünyesinde 40 ve 48 ay taksitlendirmek mümkün. Bir diğer seçenek ise peşinat ödemeden yüzde 40 firma bünyesinde yüzde 60 banka kredisi ile vadelendirilebiliyor.
 
Yeşil ve mavinin birleştiği projede zengin sosyal olanaklar!
 
15 bin metrekare su alanı, 15 bin metrekare yeşil alanı bulunan Marina Ankara projesinin hemen yanıbaşında 620 metrekarelik rekreasyon alanı yer alıyor. Marina Ankara projesinde Kanyon, Marina, Marina Meydanı, Tropik ada, Çankaya Tenis Kulübü, kayak pisti Snowland, 2.5 kilometrelik bisiklet ve koşu parkuru, çocuk parkı, oyun bahçesi, şelale, kumsallar gibi birçok fark yaratan imkanlar sunuluyor.
 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI