28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriSinpaş Köyceğiz'de örnek daire hazır!

Sinpaş Köyceğiz’de örnek daire hazır!

Gayrimenkulde tecrübesi, her biri birbirinden farklı konseptte yenilikçi projeleriyle liderliği üstlenen Sinpaş’ın, yeni projesi Köyceğiz, Anadolu yakasının değeri her geçen gün artan Sancaktepe’de yer alıyor.   26 bin metrekare arazi üzerine inşa edilen Sinpaş Köyceğiz projesinde konutların %60’ı sahiplerini buldu. 
Tüm evlerin göl ve peyzaj manzarasına hâkim olması ve az katlı mimarisi, Köyceğiz projesine ayrı bir değer katıyor. Köy yaşamının huzurunu yansıtan Sinpaş Köyceğiz’de, geniş daire seçeneklerinin yanı sıra ferah teras ve balkon alternatifleri ile 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.  

Kır, Patika ve Asma Bahçeleri Evleri ile üç farklı yaşam seçeneği sunan Sinpaş Köyceğiz’de aileler, masmavi gölü, köy meydanı, mis kokulu meyve bahçeleri ile güneye inmek için sadece evlerinden çıkmanın tadını çıkarırken,  projeden daire sahibi olmak isteyenler ise proje içinde yer alan örnek daireyi ziyaret ederek, fikir sahibi olabilirler. Modern ve samimi bir tarzda dekore edilen örnek dairenin aksesuar seçiminde estetik anlayışa vurgu yapan ürünler kullanıldı. Country tarzında dekore edilen örnek dairede  rahatlığı ve keyfi yansıtan konforlu mobilyalar kullanıldı. Koltuk kumaşlarında tercih edilen doğal pastel tonlar ise tarçın rengi tekstil öğeleri ile ahenk sağlıyor ve doğada bulunan renklerin estiğini yansıtıyor. Dekorasyonda kullanılan goblen yastıklar ve şömine dekoru da country tarzını ayrıca güçlendiren şık detaylar arasında dikkat çekiyor.
Aydınlatmasında ferforje,  ham ahşap nitelikte abajur, aplik ve aksesuarları ise daha çok seramik, metal ve ahşap nitelikte seçildi.
Örnek dairenin terasında ise veranda rahatlığında beyaz tonlar tercih edildi ve kullanılan çiçekli yastıklarla da hem keyifli dolu hem de huzurlu bir ortam yaratıldı. Kullanılan tarçın rengi kil büyük ve yeşillikli saksılar ise açık hava keyfine sakin bir dokunuş katıyor.
Hep gitmek istediğiniz Güney’deki kasaba şimdi Köyceğiz’de
Şehrin karmaşasını bırakıp güneydeki bir kasabaya yerleşmeyi hayal edenler için Güney’deki o sahil kasabasının sıcaklığını İstanbul’a taşıyan Sinpaş Köyceğiz’de peyzaj; 2500 metrekarelik göletin etrafında geliştirildi.
Köy yaşamının huzurunu yansıtan bu sıcak ve samimi projenin merkezinde, Orta Kahve yer alıyor. Çınar ağaçları, taş dokusu, kahvesi ve çeşmesi ile bir köy meydanının doğallığı ve dinginliği Köyceğiz’de yeniden hayat buluyor. Köy meydanının hemen yanında asma, elma, armut, kayısı, erik, kiraz, portakal ve mandalina ağaçlarından oluşan bir meyve bahçesi var.

Patikalarda, yeşilin içinde saklanan yürüyüş parkuru boyunca yer yer nar ve portakal-mandalina ağaçları, zambak bahçeleri arasında dinlenme terasları, su kenarı locaları, hamaklar, salıncaklar, sakin kitap okuma köşeleri yer alıyor.
Kolay ve rahat ulaşım
Köyceğiz, TEM otoyolu üzerinde Sancaktepe gişelere sadece 4 kilometre, Şile otoyoluna ise 5 kilometre mesafede bulunmaktadır.
Projenin lokasyonu, yakın çevresindeki ticari alanlar,  okullar, hastaneler ve bölgede inşası devam eden metro ulaşımıyla da öne çıkıyor. Köyceğiz projesinin yanı başında planlanan 4 bin 100 yatak kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük şehir hastanesi ise Köyceğiz’in yaşam ve yatırım değerini her geçen gün daha da artırıyor.
DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI